Stevige misdaadfilm 'The Locksmith' krijgt eerste trailer

Met hoofdrollen voor Ryan Philippe en Kate Bosworth.

Jan-Peter Rook 18 januari 2023 09:10 in Video
In de nieuwe thriller The Locksmith speelt Ryan Philippe een dief die nadat hij uit de gevangenis komt, geen andere keuze ziet dan zijn vaardigheden als talentvolle slotenmaker weer te gaan gebruiken. Maar dan gebeurt er iets waardoor dit plan weer compleet overboord kan.

Nadat hij uit de gevangenis komt, probeert Miller Graham snel weer deel uit te maken van de levens van z'n dochter en ex-verloofde. Omdat hij z'n verleden achter zich wil laten, ziet Miller geen andere keuze dan weer als slotenmaker aan de slag te gaan. Een onverwachte verdwijning zorgt er echter voor dat alles heel anders loopt dat verwacht.

Cast & crew
The Locksmith is het speelfilmdebuut van regisseur Nicolas Harvard. Naast Phillippe bestaat de cast uit o.a. Kate Bosworth, Ving Rhames, Jeffrey Nordling, Gabriela Quezada, Madeleine Guilbot, Noel Gugliemi en Charlie Weber.

Het scenario van de film werd geschreven door Joe Russo en Chris LaMont, naar een verhaal van Blair Kroeber. The Locksmith draait vanaf 3 februari in de Verenigde Staten, maar heeft op dit moment nog geen Nederlandse releasedatum.

NieuwsFilm

meest populair