Dit wonder overtuigde Eddie Murphy om te tekenen voor 'Beverly Hills Cop 4'

Dit wonder overtuigde Eddie Murphy om te tekenen voor 'Beverly Hills Cop 4'

Vriendschap is een groot goed...

Maar liefst dertig jaar heeft het geduurd voordat Eddie Murphy overstag ging om nog een keer in de huid te kruipen van de grofgebekte Axel Foley voor een vierde Beverly Hills Cop-deel.

Na het geflopte Beverly Hills Cop III (1994), volgens Murphy één van zijn carrière-dieptepunten, leek hij helemaal klaar te zijn met de franchise omdat een essentieel element van de eerste twee delen ontbrak.

Deze is nu weer aanwezig en uitgerekend dát was voor Murphy de reden om weer aan boord te stappen, namelijk producent Jerry Bruckheimer.

Beverly Hills Cop: Axel Foley
"Mijn goede vriend Jerry trok mij over de streep toen hij erbij betrokken raakte en het script begon te ontwikkelen. Hij weet wat 'Beverly Hills Cop' moet zijn, we delen hetzelfde brein. Ik heb de afgelopen 10/12 jaar wel zes verschillende scripts gelezen en het klopte gewoon nooit. Maar Jerry kent zijn shit. Hij deed het met 'Bad Boys', hij deed het met 'Top Gun' en legt nu weer alle puzzelstukjes op zijn plaats die nodig zijn om een geweldige film te maken. Ik kan niet wachten tot mensen het eindresultaat gaan zien".

In 2013 werd al eens een poging gedaan om een televisieserie te lanceren, maar verder dan een pilot kwam het niet. En als je onderstaande fragmenten bekijkt, snap je misschien ook wel waarom het niet aansloeg:



NieuwsFilm

meest populair