3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 22 januari 2023 07:02 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Morbius (2022)
Regie: Daniel Espinosa | Cast: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, e.a. | Kijk direct
Michael Morbius is een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Hij denkt een geneesmiddel te hebben gevonden in een vleermuizenbestanddeel. Een experiment hiermee verandert hem echter in een bloeddorstige vampier met superkrachten. Morbius moet leren omgaan met zijn nieuwe leven en komt ondertussen tegenover een vriend te staan die minder goede bedoelingen heeft.Mowgli (2018)
Regie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a. | Kijk direct
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.NieuwsFilm