Netlix verwijderalarm: kijk deze films (en series) voordat ze verdwijnen

Ook enkele geliefde series gaan 'ervandoor'.

Wouter Drummen 23 januari 2023 22:30 in Algemeen
Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Het gaat hier voornamelijk om niet Engelstalige films. Hieronder zetten we even de twee beste titels die deel uit maken van deze 'schoonmaak-actie' van Netflix. Deze films staan nog maar enkele dagen online, dus je moet snel zijn!

De ce eu?
De ce eu?, in het Engels Why Me?, gaat over Christian, een jonge openbaar aanklager met een veelbelovende carrière. Wanneer een van zijn collega's van corruptie wordt beschuldigd, komt hij voor een dilemma te staan.

Hij moet kiezen tussen zijn carrière en de waarheid. Hij gaat op zoek naar antwoorden, maar dit zorgt alleen maar voor meer problemen met onverwachte en pijnlijke onthullingen. De ce eu? scoort op IMDb een hele mooie 7,5. Bekijk de trailer hieronder.La limita de jos a cerului
De 19-jarige Viorel woont samen met zijn moeder in een afgelegen Moldavische stad. Viorel heeft geen grote ambities of dromen. Samen met zijn vriend Goos verdient hij af en toe wat geld met enkele illegale activiteiten.

Viorels moeder heeft hier genoeg van en probeert haar zoon te helpen. Uiteindelijk begint Viorel langzaam maar zeker de controle over zijn leven over te nemen.Series
Spreken beide films je niet echt aan en ben je meer een serie-liefhebber? Kijk dan Prison Playbook (1 seizoen) die een prachtige 8,6 scoort op IMDb of For Life (2 seizoenen) met ook een hele nette 7,6.

NieuwsFilm