Grote Phase 4-helden worden de Avengers in 'Avengers 5'

Avengers......Assemble!

Zoe van Leeuwen 25 januari 2023 20:30 in Algemeen
De schrijver van Avengers: the Kang Dynasty werkt toe naar een nieuwe generatie Avengers. Deze nieuwe groep zal heel wat te wachten staan.

Phase 4 heeft ons geïntroduceerd aan veel nieuwe helden. Enkele hiervan zullen in Phase 5 en 6 de nieuwe Avengers gaan vormen.

Een nieuw tijdperk
The Kang Dynasty-schrijver Jeff Loveness praat in een interview met SFX Magazine over het bouwen van de nieuwe groep Avengers. Volgens hem is Ant-Man 3 de start voor het volgende hoofdstuk in het MCU.

"Terwijl ik aan Avengers bouw, wil ik dat het aanvoelt als een generatiestrijd. Fase 4 voelde als de geboorte van nieuwe personages. Je laat iedereen een beetje op adem komen, je verbreedt het universum, je hebt leuke Disney+-shows die personages verheffen.

En nu denk ik dat het tijd is om het gaspedaal weer in te trappen. We gaan de nieuwe personages het vuur na aan de schenen leggen."

Wie worden de nieuwe Avengers?
Het is nog niet bekend welke helden de titel op zich zullen nemen, maar er valt wel te speculeren. Zo weten we dat Daredevil en Spider-man het team van straathelden zullen leiden. Ook Sam Wilson, die nu Captain America is, zou een grote rol op zich kunnen nemen in het nieuwe team.

Andere deelnemers van de Avengers zouden kunnen zijn: Kate Bishop, Shang-Chi, She-Hulk, Black Panther, Ms Marvel, Moonknight en Yelena Belova.NieuwsFilm