Hugh Jackman zwaar onder de indruk van legendarische acteur op filmset

En dat terwijl Hugh zelf een uitstekende staat van dienst heeft

Vera 25 januari 2023 06:44 in Celebrity
Hugh Jackman (54) bleek zwaar onder de indruk van Anthony Hopkins (83) op de filmset van The Son. En dat terwijl Hugh zelf een uitstekende staat van dienst heeft.

Over de samenwerking met de legendarische acteur zegt Hugh oprecht: "Het heeft mijn leven veranderd als een acteur. Je leert veel van hem. De man heeft impact en iedereen is weg van hem. Nu nog ben ik in alle staten, als hij mij een berichtje stuurt."

Uren te vroeg
De film werd opgenomen kort na de pandemie. Anthony had al 19 maanden niet op een filmset gestaan en kon niet wachten. Hij verscheen dus uren te vroeg in een leeg pand.

Hugh Jackman vertelt over die dag: "Wij zouden pas 3 uur later beginnen en schrokken dat hij al zo lang wachtte. En toch, toen hij eindelijk zijn deel mocht filmen, was hij scherp en was elke opname goed. Hij was in een paar uur klaar. Zijn acteerwerk was perfect."

Miste het acteren
Vol warmte vertelt Hugh: "Toch wilde hij graag vanuit een andere hoek gefilmd worden, terwijl hij weer zijn teksten op wou zeggen. Daar gaven we aan toe, want de regisseur vermoedde dat hij nog niet van de set af wilde. Hij had het acteren gemist door de lockdown."

Het interview bij The Late Show with Stephen Colbert staat op YouTube en hieronder.NieuwsFilm