Brendan Fraser is erg emotioneel na zijn eerste Oscarnominatie

Hij ontvangt de nominatie voor de rol van een obesitas-patiënt

Vera 26 januari 2023 06:45 in Celebrity
Brendan Fraser is erg emotioneel na zijn eerste Oscarnominatie. Hij ontvangt de nominatie voor de rol van een obesitas-patiënt in The Whale. In die film probeert zijn eenzame karakter het contact te herstellen met zijn dochter.

Na een succesvolle start in Hollywood heeft Brendan een aantal jaren niet in films gespeeld. Hij is overdonderd door alle aandacht die zijn nieuwste film krijgt. Vorige week mocht hij een Critics Choice Award ophalen. Dat deed hij in tranen.

Drie nominaties voor film
Naast de Oscarnominatie van Brendan voor beste acteur, krijgt de film ook een nominatie voor beste bijrol actrice voor Hong Chau, en eentje voor beste make-up en hairstyling voor Adrien Morot. Drie nominaties brengen extra aandacht voor de film.

Brendan Fraser reageerde op de nominatie met: "Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de erkenning van de film en de drie nominaties. Hong Chau zet een prachtige rol neer en het werk van Adrien Morot is ongelooflijk."

Buitengewone cast en crew
Bescheiden en attent als Brendan is, besluit hij met: "Ik zou de nominatie niet hebben zonder Darren Aronofsky en de buitengewone cast en crew. Door hen kreeg ik mijn personage Charlie cadeau. Een cadeau dat ik niet heb zien aankomen, maar eentje die mijn leven op een mooie manier veranderd heeft. Dank jullie wel."

Meer staat hier in het artikel van Screen Rant. De lange, staande ovatie bij de première van de film wordt onder meer in onderstaand YouTube-filmpje bij The Kelly Clarkson Show besproken.NieuwsFilm

meest populair