3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 28 januari 2023 11:10 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Black Widow (2021)
Regie: Cate Shortland | Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, e.a. | Te zien op: Kijk direct
Natasha Romanoff slaat noodgedwongen op de vlucht nadat ze wordt opgejaagd door de overheid. Ze herenigt zich vervolgens met haar oude Russische spionnenfamilie. Gezamenlijk trekken ze op tegen een leger aan gehersenspoelde agenten en een vijand die de gevechtsbewegingen van elke tegenstander moeiteloos nadoet.Hot Fuzz (2007)
Regie: Edgar Wright | Cast: Simon Pegg, Bill Frost, Bill Nighy, e.a. | Te zien op: Viaplay
De Londense politieman Nicholas Angel wordt door zijn chefs gedegradeerd naar het slaperige plattelandsdorpje Sandford. Daar wordt hij de nieuwe partner van plaatselijke agent Danny Butterman. Al snel begint Angel te vermoeden dat het strenggelovige gehucht toch niet zo vredig is als het op het eerste gezicht lijkt.The Wrong Missy (2020)
Regie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a. | Te zien op: Netflix
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.NieuwsFilm

meest populair