Waarom 'Baywatch'-icoon Pamela Anderson graag zonder kleren voor Playboy poseerde

Volgens de Canadese beroemdheid is Playboy-baas Hugh Hefner de enige man geweest die haar ooit met respect heeft behandeld.

Door redactie 30 januari 2023 11:52 in Celebrity
Volgens Pamela Anderson is er maar één man in haar leven geweest die haar écht met respect heeft behandeld. Deze naam onthult ze in een nieuw interview met The London Times.

Anderson heeft een groot deel van haar carrière te danken aan Playboy. Nadat ze was ontdekt door spotcamera's in een sportstadion, verscheen ze al snel op de cover van het erotische mannenblad.

Topscoorder
De Canadese schoonheid verscheen voor het eerst in oktober 1989 op de voorkant van het blad. Anderson is de koningin van Playboy. In haar carrière heeft ze veertien keer op de cover gestaan - meer dan ieder ander model.

De eerste keer
Hoe vond Anderson het eigenlijk om bloot te poseren? "Ik was destijds een pijnlijk verlegen persoon", vertelt ze. "Ik wilde de shoot doen om me niet meer zo ongemakkelijk te voelen".

Volgens Anderson heeft die eerste shoot veel betekent voor haar. "Deze gaf me een doorkijkje naar een leven als sensuele vrouw. Het voelde alsof ik de regie over mijn seksualiteit en mijn kracht had teruggewonnen".

Imago
Ondanks het imago van Playboy, was oprichter Hugh Hefner (bekend van zijn badjas en inmiddels overleden) een schat van een vent.

Ze meent zelfs dat hij de enige man is geweest die haar ooit met een uiterste mate van respect heeft behandeld.

Anderson kijkt dan ook positieve terug op haar samenwerkingen met het blad.

NieuwsFilm

meest populair