'John Wick'-regisseur geeft veelbelovende update over game-verfilming 'Ghost of Tsushima'

'John Wick'-regisseur geeft veelbelovende update over game-verfilming 'Ghost of Tsushima'

Het liefst begint hij direct met de game-verfilming na 'John Wick'

Chad Stahelski ging van stuntman voor Keanu Reeves naar een van de meest geliefde actie-regisseurs in Hollywood. In maart komt zijn vierde 'John Wick'-film alweer uit. De vijfde film in de Wick-franchise wordt ook de laatste en daarna heeft Stahelski het al behoorlijk druk. Nu heeft hij een positieve update over zijn Ghost of Tsushima-film.

Favoriet
Stahelski heeft een hoop opkomende projecten staan, maar het liefst begint hij na John Wick 5 met de (volledig Japanse) verfilming van Ghost of Tsushima:

"Ghost of Tsushima zou mijn favoriet zijn om te doen. Zonder in gekke details te treden, is het iets waar ik super geïnteresseerd in ben. We hebben echt een geweldig script. We hebben een heel goed creatief team achter ons. Het gaat er gewoon om dat de zakelijke kant van de dingen opgesloten zit."

"Het is een beetje in die kleine beweging waar iedereen probeert de deal aan te scherpen om alles op gang te krijgen en ervoor te zorgen dat we er het beste mee doen. Het is simpel: een geweldig script krijgen en beginnen met het samenstellen van een cast. Er zijn gewoon veel bewegende delen voor nodig."

Succes van Playstation
Playstation zet gigantisch in op verfilmingen van hun iconische games. Momenteel hebben ze met The Last of Us een gigantische hit op HBO en was de 'Uncharted'-film met Tom Holland ook redelijk succesvol.

Nu zijn ze onder andere bezig met een 'Gran Turismo'-film, een 'God of War'-serie op Prime Video en een 'Horizon'-serie op Netflix. De eerste teaser van Gran Turismo met David Harbour en Orlando Bloom zie je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair