3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



Don't Look Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.



Luckiest Girl Alive (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Barker | Cast: Mila Kunis, Finn Wittrock, Connie Britton, e.a. | Kijk direct
Ani FaNelli heeft het perfecte leventje voor zichzelf weten op te bouwen in New York. Zo staat ze op het punt om te trouwen met haar grote liefde. Maar wanneer ze wordt uitgenodigd door een regisseur, die ze nog kent van vroeger, voor een documentaire over een heftig incident dat plaatsvond op haar oude middelbare school, dreigt FaNelli alles waar ze zo hard voor heeft gewerkt te verliezen.



NieuwsFilm

meest populair