Zonder make-up ziet Emma Roberts er verrassend anders uit

Zonder make-up ziet Emma Roberts er verrassend anders uit

Zij is altijd perfect gestyled, tot dit filmpje online kwam

Emma Roberts ziet er altijd gestyled uit op haar Instagram. Heel fijn voor de kijkers, maar het maakt wel nieuwsgierig naar die persoon buiten de spotlights.

De actrice uit About Fate zorgt er steeds voor dat haar Instagram-profiel er perfect uitziet. Zo is zij altijd volledig in de make-up, als haar gezicht te zien moet zijn. Ook draagt zij de meest schattige jurkjes tot peperdure designer kleding.



No make up look
De bijna 32-jarige actrice ziet er meestal uit als hierboven, zelfs als zij een 'no make up look' wil hebben. Laatst plaatste Vogue gelukkig een filmpje online, waarin Emma Roberts nu echt eens geen make-up op heeft. Het is fijn om eindelijk de vrouw achter dat perfecte plaatje te vinden.

Emma Roberts blijkt een verrassend normaal uiterlijk te hebben. Haar huid is perfect fris, jong en schoon. Er schemert wat blauw en roze door wat haar heel menselijk maakt. Zij gebruikt merken als Chanel en Charlotte Tilbury. En het mag gezegd: het resultaat van haar uitgebreide huidverzorging en make-up mag er zijn!

Video van Vogue
Hieronder is de YouTube-video van Vogue te zien. Extra interessant als je geïnteresseerd bent in acné, gezichtsmassage en hyperpigmentatie na de zwangerschap. En ja, zonder make-up zal zij ook nagekeken worden op straat. Sommigen hebben dat gewoon.



NieuwsFilm

meest populair