Actiefilm 'Ghosted' met Ana de Armas en Chris Evans krijgt eerste poster

De twee acteurs treffen elkaar wederom op het grote scherm


AppleTV+ heeft een eerste poster vrijgegeven van de aankomende film Ghosted. De romantische actiefilm, met Chris Evans en Ana de Armas in de hoofdrol, markeert alweer de derde samenwerking tussen de twee acteurs.

Ana de Armas en Chris Evans lijken elkaar nogal vaak op de filmset te treffen. Ghosted betreft hun derde samenwerking in maar liefst 3 jaar tijd. Eerder speelden ze al samen in Knives Out en de Netflix-film The Gray Man.

Synopsis
Er is nog geen synopsis beschikbaar van Ghosted, de slogan van de film luidt echter "een bijzonder iemand ontmoeten kan tot een waar avontuur leiden". Het is echter wachten op officiële eerste beelden totdat we een goed idee bij de film kunnen krijgen.


Bekijk de afbeelding

Cast
AppleTV+ heeft al wel een lijst met castleden bekendgemaakt, hier zitten onder andere Adrien Brody, Mike Moh en Tim Blake Nelson tussen. De regie is in handen van Dexter Fletcher (Rocketman, Sherlock Holmes: A Game of Shadows).

Aanvankelijk zou Chris Evan's MCU-collega Scarlet Johansson de rol van de Armas op zich nemen, echter bleek dit niet mogelijk wegens haar agenda.

Ghosted is vanaf april te bekijken op AppleTV+NieuwsFilm

meest populair