David Duchovny bekent dat hij niets om 'X-Files' en UFO's geeft

Zo speelt hij in de nieuwe Netflix-film, genaamd 'You People'

Vera 2 februari 2023 07:01 in Celebrity
David Duchovny speelde 11 seizoenen lang een door UFO's geobsedeerde FBI-agent in de serie The X-files. Er volgden ook een aantal films gebaseerd op de succesvolle serie.

De jaren 90 serie maakte hem wereldberoemd. De acteur vertelt echter in zijn privéleven helemaal niet zo geïnteresseerd te zijn in buitenaardse wezens. Waar fans in allerlei complottheorieën en mysteries doken, stond de ster er anders in. Hij gaf namelijk om zijn werk.

Legendarische serie
David Duchovny legt in een interview met Jimmy Kimmel uit, dat het voor hem heel simpel was: "Ik heb eigenlijk nooit veel aandacht gehad voor UFO's. Ik kreeg steeds het script en deed mijn best."

De serie mag dan legendarisch zijn, voor David is de tijd verder gegaan. Hij is ruim 20 jaar verder. Bij interviews merkt hij dat hij ouder is geworden en interviewers anders praten. Hierdoor verwart hij vragen over UFO's wel eens met moderne afkortingen, zoals 'DMU' dat 'ik stuur je een berichtje' betekent.

Nieuwe Netflix-film
David speelt in de nieuwe Netflix-film, genaamd You People. Daarnaast heeft de ster meer filmprojecten staan. Ook heeft hij laatst een boek gepubliceerd, genaamd 'Kepler' - in het scifi-genre, dat wel.

Het interview bij Jimmy Kimmel Live staat hieronder en op YouTube. Hier in het artikel van Screen Rant staat meer.NieuwsFilm

meest populair