Ben Whishaw heeft slecht nieuws over zowel James Bond als Paddington

Ben Whishaw heeft slecht nieuws over zowel James Bond als Paddington

De acteur lijkt voorlopig rust te krijgen van beide franchises...

Na het succes van Paddington (2014) en immense succes van Paddington 2 (2017), volgens velen de ultieme 'feelgood'-films voor het hele gezin, is en blijft het maar afwachten op Paddington 3.

Hoewel de opnames daarvan eind vorig jaar hadden moeten beginnen, krijgt het project nu een zeer teleurstellende update van Ben Whishaw, die al tweemaal de stem insprak van de marmelade-liefhebbende beer.

Tijdens een recent interview met Collder ter promotie van zijn 'Sundance'-film Bad Behaviour, onthult de acteur dat hij nog geen script voor de threequel heeft gezien en ook niets weet van een productiestartdatum:

"Ik heb geen scenario gelezen en weet zelfs niet eens wanneer we het moeten opnemen. Ik dacht lang dat het snel ging gebeuren, maar het is akelig stil geworden. Maar zo gaat dat met deze dingen. Misschien betekent het dat ze er nog aan werken of dat het niet meer gebeurt".

Het is onduidelijk waardoor Paddington 3 zijn planning twee keer heeft gemist. We weten in ieder geval dat Doug Wilson de regie overneemt van Paul King die wel betrokken blijft bij het verhaal en uiteindelijke script.

De officiële titel wordt naar verluidt Paddington in Peru (diens geboorteland) en de laatste rapporten suggereren dat de opnames nu in het voorjaar eindelijk moeten beginnen. Laten we het hopen...

James Bond
Tevens ziet Whishaw van zijn Q somber in, nu de 'James Bond'-franchise binnenkort opnieuw begint met een nieuwe vertolker. Lees hier meer.



NieuwsFilm

meest populair