Nieuwe bondgenoten en vijanden op foto's 'John Wick: Chapter 4'

Voornamelijk gespeeld door bekende gezichten...

Arjen Rooseboom 2 februari 2023 09:38 in Algemeen
Nadat we eerder al foto's te zien kregen van Keanu Reeves zijn titulaire huurmoordenaar zelf in het aankomende John Wick: Chapter 4, volgen vandaag de andere mysterieuze personages.

In een nieuwe reeks afbeeldingen van Collider voor het aankomende vervolg worden enkele subkarakters uitgelicht, waaronder Bill Skarsgård, Shamier Anderson, Rina Sawayama en Hiroyuki Sanada.

Daarnaast zien we vertrouwde beelden van Reeves, Ian McShane en Laurence Fishburne als de Bowery King. Bekijk alles hieronder:


Verschillende namen die niet op de foto's staan, maar waarvan wel bevestigd is dat ze in Chapter 4 zullen verschijnen, zijn Clancy Brown, Natalia Tena en Scott Adkins. Alleen als 'wat' is nog onbekend.

De franchisewereld wordt dit keer enorm uitgebreid
Met wederom regisseur Chad Stahelski aan het roer, keert John Wick na de explosieve gebeurtenissen in Chapter 3 - Parabellum terug om wraak te nemen nadat Winston (McShane) hem eerder verraden heeft.

Hij ontdekt een methode om de High Table neer te halen, waardoor hij op ramkoers komt met een machtige nieuwe vijand en oude vrienden.NieuwsFilm

meest populair