'Assassin's Creed'-regisseur maakt thriller met Jude Law & Nicholas Hoult

De film is momenteel in pre-productie

Volgens het nieuwsoutlet Deadline is de volgende film van Assassin's Creed-regisseur Justin Kurzel in de maak. De film, getiteld The Order, zal later dit jaar worden opgenomen.

The Order is een verfilming van het boek The Silent Brotherhood, geschreven door Kevin Flynn en Gary Gerhardt. Het scenario is in handen van Zach Baylin, die vorig jaar nog een Academy Award in de wacht sleepte voor de film King Richard.

De hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Jude Law (Sherlock Holmes, The Holiday) en Nicholas Hoult, die vorig jaar schitterde in de horrorfilm The Menu.

Plot
The Order speelt zich af in de jaren '80 van de vorige eeuw. Een FBI agent (Jude Law) onderzoekt een reeks aan gewelddadige misdrijven. Hij ontdekt echter dat hij niet met doorsnede criminelen te maken heeft, maar met een groep gewelddadige extremisten.

De leider van deze extremistische beweging (gespeeld door Nicholas Hoult), heeft het gemunt op de Amerikaanse regering en wilt maar als te graag oorlog voeren met de overheid.

Naar verluidt zullen de opnames van The Order in mei beginnen, de kans is dus groot aanwezig dat de film ergens volgend jaar zal verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair