3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 6 februari 2023 15:26 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Barbarian (2022)
Regie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.The Truman Show (1998)
Regie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a. | Te zien op: Prime Video
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.Jumanji: The Next Level (2019)
Regie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a. | Te zien op: Netflix
Spencer, Bethany, Fridge en Martha zijn na de middelbare school ieder hun eigen weg gegaan. Hoogtijd voor een reünie. Maar wanneer Spencer niet komt opdagen, heeft de groep al snel door dat er iets niet klopt. Spencer blijkt opnieuw de spelwereld van Jumanji te zijn ingezogen. De anderen besluiten in actie te komen om hem te redden. In Jumanji worden de spelers geconfronteerd met een hoop nieuwe gebieden en uitdagingen.NieuwsFilm

meest populair