Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Jeffrey Kouters 7 februari 2023 22:30 in Netflix
Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Bullet Train (2022)
Regie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Ladybug is een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke beroepsgenoten. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.

#2 Stromboli (2022)
Regie: Michiel van Erp | Cast: Elise Schaap, Tim McInnerny, Christian Hillborg, e.a. | Kijk direct
Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit ze deel te nemen aan een zelfhulpretraite onder leiding van de charismatische goeroe Jens. Daar gaat ze samen met een bont gezelschap andere dolende zielen de confrontatie aan met de demonen uit haar verleden.

#3 Where the Crawdads Sing (2022)
Regie: Olivia Newman | Cast: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, e.a. | Kijk direct
Kya wordt als kind in de steek gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp, gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt de ogenschijnlijk zachtaardige Kya meteen door de politie en buurtbewoners aangewezen als hoofdverdachte.#4 Viking Wolf (2022)
#5 You People (2023)
#6 Infiesto (2023)
#7 Pamela, A Love Story (2023)
#8 True Spirit (2023)
#9 Narvik (2022)
#10 Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)


NieuwsFilm

meest populair