Invloed Caesar duidelijk merkbaar in vierde 'Planet of the Apes'-film

Invloed Caesar duidelijk merkbaar in vierde 'Planet of the Apes'-film

Er zijn steeds meer details bekend over het vervolg!

Het duurt nog een hele tijd voordat de nieuwste Planet of the Apes uitkomt, maar er wordt steeds meer bekend over de inhoud van de film. Zo weten we nu ook veel meer over hoe de invloed van Ceasar een rol zal krijgen in het nieuwste deel in de reeks.

Nieuwe details van het plot van Kingdom of the Planet of the Apes onthullen op welke manier het nalatenschap van Ceasar te zien zal zijn.

Impact
Volgens The Hollywood Reporter zal in Kingdom of the Planet of the Apes duidelijk laten zien op welke manier Ceasar impact had op zijn gemeenschap van apen. Een belangrijk aspect van de Apes-franchise.



Andy Serkis
We maakten in Rise of the Planet of the Apes voor het eerst kennis met Andy Serkis' Ceasar. Daarna zou het personage in de reboot-reeks nog twee keer te zien zijn. In War for the Planet of the Apes namen we afscheid van Serkis' belangrijke personage.



Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich jaren na de gebeurtenissen van War of the Planet of the Apes uit 2017 af. De opnames zijn op dit moment in volle gang.

NieuwsFilm

meest populair