17-jarige YouTuber gaat horrorfilm regisseren voor geliefde filmstudio A24

17-jarige YouTuber gaat horrorfilm regisseren voor geliefde filmstudio A24

De opnames vinden plaats tijdens zijn zomervakantie.

Kane Parsons, de 17-jarige YouTuber en bedenker van The Backrooms, mag zijn horror-serie nu verfilmen voor A24, de studio achter horrorfilms als Hereditary, Midsommar en X. De opnames gaan dit jaar van start tijdens de zomervakantie van Parsons.

Productie
De films van A24 staan inmiddels bekend om hun originele ideeën en creativiteit, maar dit nieuws bewijst maar weer dat ze ons blijven verassen.

Het komt natuurlijk niet vaak voor de iemand van 17 zijn regiedebuut maakt bij zo'n geliefde en prestigieuze studio. De film wordt ook nog een geproduceerd door Shawn Levy (Stranger Things) en modern horror-icoon James Wan (Insidious, The Conjuring).

Roberto Patino (DMZ) schrijft het script voor de film.

Backrooms
Op 7 januari 2022 uploadde Kane Parsons (Kane Pixels op YouTube) de eerste aflevering van zijn 16-delige 'Backrooms'-serie. De video's zijn in totaal zo'n 100 miljoen keer bekeken. In de video's onderzoeken mensen een aantal enge ruimtes.

YouTube
Benieuwd? Bekijk dan hieronder de eerste 'Backrooms'-video van Parsons op YouTube. Inmiddels heeft deze video al 44 miljoen weergaven, niet niks dus.



NieuwsFilm

meest populair