Teaser voor 'Fast X' en Robert Downey Jr. in 'Fast & Furious 11'?

Teaser voor 'Fast X' en Robert Downey Jr. in 'Fast & Furious 11'?

Wat betekent dat de trailer niet veel later zal volgen...

Universal Pictures heeft, ter voorproefje van de trailer die later vandaag verschijnt, de eerste beelden gedeeld van het werkelijk met sterren bezaaide Fast X, nummer 10(!) in de Fast & Furious-franchise.

Ondanks dat de reeks al jaren zijn geloofwaardigheid is verloren, bestaat de 'uitstappende' cast wederom uit namen om van te smullen: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, John Cena, Jason Statham en Charlize Theron.

Ook zullen Helen Mirren en Scott Eastwood opnieuw hun opwachting maken. Brie Larson en Jason Momoa zijn de nieuwe toevoegingen. Laatstgenoemde speelt naar verluidt de zoon van de Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes (Joaquim de Almeida) uit Fast Five (2011).

Robert Downey Jr.
Het is inmiddels bekend dat het tiende deel een tweeluik moet gaan vormen met een afsluitend elfde deel. En alsof er nog niet genoeg grote sterren aanwezig zijn, wil Diesel graag nóg iemand erbij halen.

Dit is niemand minder dan Robert Downey Jr. en Diesel heeft al een rol in gedachten voor de 'Marvel'-acteur: "Er komt een personage dat de antithese is van Dom. Die promoot AI en zelfrijdende auto's met een filosofie die gepaard gaat met je vrijheid. Iemand die gelooft dat dit de toekomst is en dat staat natuurlijk haaks op de Toretto-mentaliteit."



NieuwsFilm

meest populair