Deze acteur speelde bijna The Vulture in plaats van Michael Keaton in 'Spider-Man: Homecoming'

Deze acteur speelde bijna The Vulture in plaats van Michael Keaton in 'Spider-Man: Homecoming'

De rol was zo goed als zeker van hem, totdat Keaton het toch wilde.

John Leguizamo heeft met rollen in succesvolle films als The Menu en Violent Night een geslaagd 2022 achter de rug. In een nieuw interview onthulde hij dat zijn carrière er iets anders uit had kunnen zien. Hij had namelijk bijna The Vulture gespeeld in Spider-Man: Homecoming.

Vulture
In een nieuw interview met Comicbook vertelde Leguizamo het volgende over de situatie:

"Ik zou The Vuture spelen. We hadden onderhandeld en ik stond op het punt om hem te spelen, en ze zeiden dat Michael Keaton het terug wilde en ze vroegen me of ik het wilde opgeven."

"Ik zei: 'Nou, oké, denk ik.' Ze zeiden: 'Nee, we gaan weer met je samenwerken.' Dat is wat daar is gebeurd."

Keaton
Het heeft inderdaad heel lang geduurd voordat Michael Keaton en Sony Pictures op een overeenkomst kwamen voor de rol van The Vulture (geld-gerelateerde zaken). Vanwege de onzekerheid rondom Keaton blijkt nu dat Sony dus Leguizamo had gerekruteerd om de rol te spelen.

Keaton accepteerde het aanbod uiteindelijk wel. Zijn Vulture is nog steeds een van de favoriete MCU-schurken onder de fans. Het personage keerde terug in een scène na de credits van Morbius.

Andere rol?
De verdere samenwerking met Marvel is er helaas nooit van gekomen. Leguizamo kreeg een rol aangeboden waar hij niet tevreden mee was: "Ze boden me iets kleins aan, ik zei: 'Nuh uh.'"

Op Twitter leken fans toch wel enthousiast rondom het idee van Leguizamo als een 'Spider-Man'-vijand. Zo begonnen ze al met fan-casting:



NieuwsFilm

meest populair