Enorm monster op poster 'Shazam: Fury of the Gods'

Enorm monster op poster 'Shazam: Fury of the Gods'

Grote draak te zien in humoristische poster.

Recent bracht DC een nieuwe poster uit van de film The Flash, maar dit is niet de enige film waar DC op het moment bezig is. Binnenkort komt namelijk Shazam! Fury of the Gods uit, en ook hier hebben ze een nieuwe poster van uitgebracht.

in de laatste trailer was er al een enorme draak te zien waar Billy Batson het tegen op moet nemen. Deze is nu ook te zien op de grappige poster.

In een interview met EW vertelt regisseur David F. Sandberg over de keuze van een draak in de film. "We hebben natuurlijk al vaker draken gezien zoals in The Hobbit en Game of Thrones. We hebben er lang over nagedacht over hoe we het anders konden doen. Deze draak komt uit een mythe, hij is van hout en is geboren uit een boom." De poster kan je hieronder zien.


Bekijk de afbeelding

De cast van Shazam
Aan acteurs is er in Shazam wel genoeg, per personage zijn er namelijk 2 mensen die de rol op zich nemen. Een menselijke kinderversie en de superheld. Voor de kinderen zullen Asher Angel, Ian Chen, Jovan Armand, Dylan Grazer, Grace Fulton en Faithe Herman de rollen op hun nemen.

Voor de superhelden zullen onder andere Zachary Levi, Adam Brody, Ross Butler, D.J. Cotrona en Meagan Good te zien zijn. Voor de rest zullen we ook Djimon Hounsou weer zien als de tovenaar die ook al in Black Adam een kleine rol had.

Genoeg om naar uit te kijken dus. Shazam! Fury of the Gods is vanaf 15 maart 2023 te zien in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair