De gaafste en mooiste momenten uit de nieuwe trailer voor 'The Flash'

De gaafste en mooiste momenten uit de nieuwe trailer voor 'The Flash'

DC pakt dit jaar groots uit met deze veelbelovende superheldenfilm.

Zondagavond verscheen er een spectaculaire nieuwe trailer voor DC's superheldenfilm The Flash. Daarin reist Barry Allen (Ezra Miller) naar andere universa waarin hij oog in oog komt te staan met nieuwe en oude gezichten. Dit zijn de gaafste momenten uit de trailer.


Dubbelganger

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In de film probeert Barry de moord op zijn moeder te voorkomen door terug in de tijd te reizen. Daarmee rommelt hij met de tijdlijnen en belandt hij in een alternatieve realiteit.

Hier ontmoet hij ook een andere versie van zichzelf. In de trailer zien we deze gebeurtenissen als een soort tragische jeugdherinnering en gaan de twee Barry's daarnaast samen op pad.


In actie

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In de trailer is te zien dat het pak van de held dankzij een knap staaltje technologie opgeborgen zit in de ring die hij draagt.

Dit hebben de makers rechtstreeks overgenomen uit de stripboeken. Erg handig!


Supergirl

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In de film belandt The Flash door zijn acties in een wereld zonder Superman. Hier kent men echter wel zijn nicht Supergirl. Deze populaire DC-heldin wordt vertolkt door Sasha Calle. Een toffe rol!

De trailer suggereert dat zij gevangen wordt gehouden. Ook zien we haar in actie. We zien haar vliegen en krachtige laserstralen uit haar ogen schieten.


Oude bekenden

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Allereerst Michael Shannon als General Zod. Hij speelde deze schurkenrol eerder in Man of Steel.

Zod komt net als Superman van de verwoeste planeet Krypton en wil de aarde veroveren om hier zijn nieuwe thuis van te maken.

Maar de 'hoofdattractie' van deze trailer is natuurlijk Michael Keaton, die na dertig jaar terugkeert als Batman. Deze rol speelde hij eerder in de films van Tim Burton.

Keaton is niet de enige Batman die in The Flash te zien zal zijn. Ook Ben Affleck kruipt opnieuw in de huid van de steenrijke burgerwacht.


Sprintjes en tornado's

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
In de trailer zien we The Flash krachten gebruiken die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen in de films, waaronder het maken van een mini-tornado.

Visueel ziet de film er sowieso geweldig uit en zeker de actiescènes beloven een genot voor het oog te worden.




The Flash racet in de juni de bioscopen binnen.

NieuwsFilm

meest populair