Michael Keaton steelt de show als Batman in trailer van 'The Flash'

Michael Keaton steelt de show als Batman in trailer van 'The Flash'

De legendarische acteur komt na 28 jaar terug

Afgelopen nacht werden er tijdens de jaarlijkse Superbowl meerdere nieuwe trailers vertoond. Èèn van de meest spectaculaire trailers was toch wel die van Andres Muschietti's The Flash. De DC-fans konden hun geluk niet op wanneer een oude bekende zijn opmars maakte.

The Flash is al bijna een decennium in productie en is al meerdere keren uitgesteld. Van controverses omtrent hoofdrolspeler Ezra Miller tot regisseurs die afhaakten. Toch is het dit jaar zover: de film krijgt deze zomer eindelijk een release en fans kunnen Barry Allen aanschouwen in de bioscoop.

Michael Keaton
Tijdens het reclameblok van de Superbowl kreeg men de eerste officiële trailer van The Flashvoorgeschoteld. Het hoogtepunt van de flitsende trailer blijkt toch echt wel de onthulling van Michael Keaton's terugkeer als Batman te zijn.



Emotioneel
De Birdman-acteur kruipt na 28 jaar tijd weer in het pak van Gotham's grootste superheld. Hij geeft aan altijd te hebben gedacht dat hij het nog zou kunnen.

"Eerlijk gezegd wist ik diep van binnen dat ik terug zou kunnen komen en er iets van weten te maken", vertelde Keaton in 2021 toen het bekend werd dat hij zijn opwachting zou maken.

"Het ging op een ironische wijze heel makkelijk. Wel een beetje emotioneel. Het wordt zo goed, de beelden zijn fantastisch.", vervolgt de acteur.

The Flash komt 16 Juni uit in de bioscoop. Kijk de gloednieuwe trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair