Deze 'Avatar'-acteur is blij dat hij zo weinig in de originele film te zien is

Deze 'Avatar'-acteur is blij dat hij zo weinig in de originele film te zien is

Alles voor de grote verhaallijn

Vaak willen acteurs maar al te graag op het witte doek te zien zijn. Het zou je dan ook verbazen om te horen dat èèn acteur van Avatar uit 2009 maar als te blij was dat hij niet zo vaak te zien was in de blockbuster.

In Avatar speelt acteur Joel David Moore de rol van Norm, een collega van het door Sam Worthington gespeelde hoofdpersonage Jake Sully.

Niet veel mensen weten dat Norm aanvankelijk zijn eigen liefdesverhaal in de fantasyfilm had moeten hebben. De acteur is blij dat het nooit de definitieve bioscoopversie heeft gehaald.

Liefdesverhaal
Aanvankelijk had Moore's personage een relatie met Trudy (gespeeld door Michelle Rodriguez), de acteur geeft in een interview met ComingSoon waarom hij blij is dat het uit de film is geschrapt.

"Ik was er blij mee omdat...in elke film die je maakt, moet je snijden, toch? Ik ben zelf ook regisseur en dit is iets dat ik heb geleerd. Je monteert een film niet op acteerprestaties maar op verhaallijn", aldus Moore.

Hij geeft aan een fantastische tijd te hebben gehad met actrice Michelle Rodriguez, maar dat hij het grote plaatje van de film ook begrijpt.

"We zijn erg goede vrienden geworden, elk moment dat we samen hebben gewerkt koester ik. Het was waanzinnig en bijzonder, maar niet noodzakelijk voor het verhaal.", vervolgt de acteur.

Avatar: The Way of Water draait momenteel in de bioscopen, de eerste Avatar kan je hier bekijken op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair