Opvallend: de krachtige schurk uit 'Man of Steel' keert terug

Opvallend: de krachtige schurk uit 'Man of Steel' keert terug

Michael Shannon keert terug als Zod.

Gisteren werd de eerste trailer van DC's The Flash eindelijk uitgebracht. Het was een spectaculaire trailer waarin we veel bekende gezichten uit voorgaande DC-films zagen. Eentje hiervan is erg opvallend en brengt ons terug naar het begin van dit DC-universum: Michael Shannon's General Zod

Terug naar het begin
Zelfs voordat James Gunn en Peter hun nieuwe plannen voor DC aankondigden, was het altijd al de bedoeling dat The Flash een soort herstart zou worden voor het DC-universum die begon met Zack Snyder's Man of Steel.

De film gaat dan ook terug waar het allemaal begon: de invasie van General Zod met het doel om van de Aarde een nieuw Krypton te maken. Barry Allen heeft alleen dusdanig de tijdlijn veranderd dat er geen metahumans meer zijn en Superman er ook niet is om het op te nemen tegen Zod.



Hulp
In de trailer zien we dat twee versies van Barry Allen hulp zoeken bij een zeer bekend en geliefd personage, namelijk Michael Keaton's Batman. Het lijkt erop dat ze samen Kara Zor-El/Supergirl bevrijden en het uiteindelijk opnemen tegen Zod.

Release
The Flash is vanaf 21 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair