Wist jij dat Scarlett Johansson een rol had in 'Home Alone 3'?

Wist jij dat Scarlett Johansson een rol had in 'Home Alone 3'?

De actrice was pas 11 jaar oud

Scarlett Johansson is op dit moment de meest winstgevende actrice aller tijden. Voor haar rollen in Marriage Story en Jojo Rabbit ontving ze 2 Oscarnominaties in hetzelfde jaar. De actrice heeft een indrukwekkend CV, maar wie kan zich herinneren dat ze in Home Alone 3 speelde?

Home Alone 3 is misschien wel de slechtst ontvangen film uit de gehele Home Alone-franchise. Het is een van die films die menig mens zich niet meer voor de geest kan halen. Met een publieksscore van 27% op RottenTomatoes is dat niet zo gek.

Scarlett Johansson
Een lichtpuntje van deze film betreft de piepjonge Scarlet Johansson, die in de film de rol van het zusje van hoofdpersonage Alex Pruitt speelt. Uit een compilatie blijkt dat het acteerwerk van de 11-jarige Johansson toen al noemenswaardig was.



Een jaar later na de release van Home Alone 3 brak de actrice definitief door met de film The Horse Whisperer. Wie had ooit gedacht dat deze jongedame de meest winstgevende actrice aller tijden zou worden?

Kind
In een interview met People vertelt de xBlack Widow-actrice dat haar eigen kind haar wist te herkennen in de kerstfilm.

"Ik wilde dat ze het zelf zou ontdekken. Hoe kan ze een 11-jarige ik herkennen in hoe ik nu ben? Toen ik vroeg 'Wie is dat persoon?', antwoordde ze 'Jij'.", aldus de actrice.

Home Alone 3 valt hier te bekijken op Disney+. Check de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair