AVPR: Aliens vs Predator - Requiem

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007)

This Christmas there will be no peace on Earth.

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Eigenlijk een magere 7 maar toch. En zeker geen 4,7 zoals nu. Dus een 10 om het gemiddelede wat op te schroeven. Best een vermakelijke film met prima effecten.

hansbeer

Avatar

Opzich een goeie actiefilm, tussen aliens en Predator, wel effe teveel donkere scenes inderdaad, zodat het dan moeilijk te volgen is wat er allemaal gebeurt. Toch 7 sterren van mij, door het gejaag op elkaar voor hun beiden vreemde planeet.

BlauweBanaan

Avatar

Ik vind de Aliens en Predators inmiddels zo'n uitgemolken onderwerp. Onlangs Predators gezien en die wist me goed te boeien. Dat had eigenlijk deel twee moeten zijn en zou de serie zeker veel goeds hebben gedaan. Maar vanavond dus eerst AVP Requiem.

PS. Mensen die van duister Alien artwork houden kunnen eens goochelen op H.R. Giger.

skullsplitter

Avatar

Pete_027 "Beter dan het eerste deel. Helaas is de film op bepaalde momenten een beetje te donker."


In tegenstelling tot deze film had AvP echter nog een verhaal met enigzins logica, AvP-R is helaas gewoon een drol waar wat meer geweld en bloed ingestopt zit. En dat alleen maakt geen goede film.

Pete_027

Avatar

Beter dan het eerste deel. Helaas is de film op bepaalde momenten een beetje te donker.

11joris

Avatar

Veel te donker, daardoor was het niet goed te volgen :(

kevinvdk

Avatar

Ik vond deze film niet slecht omdat ik wel fan ben van zowel aliens en van predator maar de film zelf is gewoonweg veel te donker gemaakt je ziet niks maar dan ook niks sommige momenten en dat maakt de film in sommige stukken teleurstellend ze hadden deze film super big kunnen maken

skullsplitter

Avatar

Deze film maakt AvP een goede film, en das geen compliment.

11qqaazz

Avatar

Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven. Voor de sennen met de zwangere vrouw zou de scriptschrijvers+Regiseur naar de gas kamer moeten.
Wat een mens onwaardige bagger.