hansbeer Avatar

hansbeer

Laatste reviews

Gran Torino(2008)

"...Mmm ik ben minder enthousiast dan de overige reacties, gerust wel een aardig verhaal en goed acteerwerk ja, maar Eastwood speelt een enorme..."

Children of Men(2006)

"...Aardige, vrij mistroostige film over een wereld van onvruchtbaarheid, wat overigens niet werd uitgelegd hoe/waarom. Het niet-pakken vd geweer was..."

The Adjustment Bureau(2011)

"...Wel een goeie aparte film, over engelen die zorgen voor gevolgen van keuzes, hier en daar wat gaten maar niet om aan te storen. De boodschap is..."

Saw(2004)

"...Zeer goeie, gore, spannende horror/thriller met plots en een boodschap! "Verkloot je leven niet en niet vd anderen, hoever ben je bereid om te gaan om..."

Inside Job(2010)

"...Ik ging ervanuit dat het een film was, maar het is een docu. Er wordt heel goed uitgelegd hoe de crisis tot stand is gekomen wat begonnen is in de..."

Laatste reacties

"...Ook voor mij een dikke 8 ! Stoer, verrassend, top geacteerd en een boodschap !..."
Fight Club
"...Leuk filmpje, die zeker ook gemaakt is zodat de kleintjes er naar kunnen kijken. Niet hun beste film maar wel best vermakelijk dus; 6,5 sterren...."
Megamind
"...Eens met bovenstaande, aardige gangster film, maar absoluut niet vh nivo Snatch bijv. Niet heel bijzonder dus; 6,5 sterren...."
Layer Cake
"...Ik verwachtte een actiefilm haha dus dit was heel wat anders, origineel met de mythe-figuren, maar deze animatie film kon me niet echt pakken; 6,5 sterren...."
Rise of the Guardians
"...Aardige film inderdaad waarbij je de tijdreis-element maar effe moet wegdenken, dat ging nergens over. Leuke scènes in een film die wel echt telang duurt, wel mooi om te zien hoe iemand's leven zich ontwikkeld; 6+..."
About Time

laatste ratings

7,9
Fight Club (1999)
Fight Club (1999)
6,8
Megamind (2010)
Megamind (2010)
7,2
Layer Cake (2004)
Layer Cake (2004)
6,9
About Time (2013)
About Time (2013)

watchlist

hansbeer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.