10,000 BC

10,000 BC (2008)

It takes a hero to change the world.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

killer2120

Avatar

Oboema "De film heeft een budget van 140 miljoen, het plot is één groot cliche, historisch gezien klopt er niks van, logisch gezien nog minder en er zit één van de grootste deus ex machina die ik ooit gezien heb in het verhaal (de oude vrouw). En je snapt het cijfer niet?

5/10"


ik geef je echt groot gelijk 4/10 ik heb nog nooit zo snel gedacht van jah juist O+ zit er iets in wat echt is? ik vond hem echt niet leuk

Toelietoesh

Avatar

WoUtoMatiC "Deze film leert ons dat de Piramides van Gizeh veel eerder dan aangenomen gebouwd zijn door de slechte Palpatine samen met wat kutTibetanen. Met een beetje hulp van een paar reuzen-Arabieren en een kudde Mammoeten(in Afrika forgodsake!)
Gelukkig komt Dinand van Kane effe uit de Himalaya lopen (berg af, door de jungle, bij het bamboe-bos linksaf, Egypte in). Hij blijkt 'the One' en verenigt en passant ook ff alle rassen op aarde.
PATS BOEM, alle slechteriken dood. Meisje ff dood, maar toch niet.
Wereld gered, terug naar huis. (+/-halve dag lopen)

Ooh ja, en de ijzertijd was ook al 10.000 v/c. Vandaar al die kooien, sloten en zwaarden. U know, vroeger."


Klinkt goed.

Tyson93

Avatar

Deze film is niet echt gebaseerd op waargebeurde feiten. Maar dat ontneemt mij er niet van om gewoon te genieten van deze aangename film.

Persoonlijk vind ik het wel een 7 waard.

Annefleur

Avatar

Ik had hem toen in de bioscoop gezien en het was een grote teleurstelling! Oké er zaten (wat ik me nog kan herinneren) wel een paar mooie stukjes tussen qua beeld. Maar het verhaal en alles was zo slecht dat ik deze film meteen weer verbannen heb uit m'n geheugen!

Oboema

Avatar

De film heeft een budget van 140 miljoen, het plot is één groot cliche, historisch gezien klopt er niks van, logisch gezien nog minder en er zit één van de grootste deus ex machina die ik ooit gezien heb in het verhaal (de oude vrouw). En je snapt het cijfer niet?

5/10

roobin_22

Avatar

Tja ik snap het cijfer ook niet helemaal, ik vond het camerawerk goed, mooi verhaal, mooie beelden, goed acteerwerk.. door de voorspelbaarheid toch 3 punten omlaag, dus ook een 7 wat mij betreft