Annefleur Avatar

Annefleur

Laatste reviews

The Lake House(2006)

"...Een heerlijke zwijmelfilm :D was ook erg blij toen ik te horen kreeg dat 2 van mijn favo acteurs weer samen speelde in een film. In Speed vond ik ze..."

This Is It(2009)

"...Naja jij bent de eerste.. :) Ik heb deze film gezien in de bios, het begin was daardoor erg indrukwekkend en de mensen hielden het niet droog. Dit was..."

Bruce Almighty(2003)

"...Ik vind het echt een geweldige film die niet verveelt. Vooral de kleine details.. als hij bijvoorbeeld Ik vind dat gewoon droge humor, soms vind ik..."

First Knight(1995)

"...Ik vind deze film op zich niet zo heel erg boeiend, maar er is een ding wat mij zeker steeds een goede reden geeft om die film te zien. Namelijk et..."

The Lizzie McGuire Movie(2003)

"...Ik vond hem vroeger een 8, nu een kleine 7! Het is een grappig filmpje, met leuke beelden uit Rome. Maar goed het acteer werk is ook niet..."

Laatste reacties

"...Vond hem ook verrassend leuk eigenlijk! :) Viel me achteraf best tegen dat hij weinig aandacht heeft gehad (naar mijn idee). Was echt mooi gemaakt, soms erg grappig en vooral gewoon een lief filmpje...."
Paddington
"...Dit is echt een film waarbij je het boek moet hebben gelezen om het echt te begrijpen en mee te kunnen leven met de personages! Ik als lezer vind het goed verfilmd, maar het is jammer voor de mensen die het boek niet hebben gelezen. Die zullen het w......"
Divergent
"...Inderdaad, tranen met tuiten! Vond het extra heftig omdat ik zelf ook een hond heb gehad waar ik een hele sterke band mee had! T trieste vind k ook dat t ook gewoon waar gebeurd is.. maar zoo mooi en ontroerend! Gek eigenlijk dat deze film nooit e......"
Hachi: A Dog's Tale
"...Leuke film waar je vooral niet te veel bij na hoef te denken ;) blijf t einde toch wel enigzins zielig vinden!..."
Big
"...Eigenlijk lijkt het in de verste verte niet op Twilight en dat is maar goed ook! Ondanks de vampieren en weerwolven....."
The Mortal Instruments: City of Bones

laatste ratings

watchlist

Annefleur heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.