Annefleur Avatar

Annefleur

Laatste reviews

The Lake House(2006)

"...Een heerlijke zwijmelfilm :D was ook erg blij toen ik te horen kreeg dat 2 van mijn favo acteurs weer samen speelde in een film. In Speed vond ik ze..."

This Is It(2009)

"...Naja jij bent de eerste.. :) Ik heb deze film gezien in de bios, het begin was daardoor erg indrukwekkend en de mensen hielden het niet droog. Dit was..."

Bruce Almighty(2003)

"...Ik vind het echt een geweldige film die niet verveelt. Vooral de kleine details.. als hij bijvoorbeeld Ik vind dat gewoon droge humor, soms vind ik..."

First Knight(1995)

"...Ik vind deze film op zich niet zo heel erg boeiend, maar er is een ding wat mij zeker steeds een goede reden geeft om die film te zien. Namelijk et..."

The Lizzie McGuire Movie(2003)

"...Ik vond hem vroeger een 8, nu een kleine 7! Het is een grappig filmpje, met leuke beelden uit Rome. Maar goed het acteer werk is ook niet..."

Laatste reacties

"...Ik vraag me af of Will Smith de film beter had kunnen maken.. het script was zo slecht en de acteerprestaties waren ook niet om aan te zien. Ik vond alleen die pa van David wel grappig (en niets veranderd in al die jaren). En ik moet wel toegeven dat......"
'Independence Day: Resurgence' kinderspel voor 'Finding Dory'
"...Jeetje, wat een slechte film was dat. Het leek of alles snel snel moest in het begin.. en een paar mensen moesten eerst even weggewerkt worden. De acteerprestaties vond ik ook zeer onder de maat. Tijdens het kijken miste ik echt deel 1. Aan de andere......"
Independence Day: Resurgence
"...[quote=Ed Crane]Maar die 1 miljard heeft 'ie opgehaald omdat het de eerste 3D-film was na Avatar. Ik ken eigenlijk niemand die die film niet vond tegenvallen en niet erg matig vond. En ook niemand die warm loopt voor een vervolg.[/quote] Nou ik ki......"
POLL: Grootste flop van 2016
"...Omg dat ziet eruit als een jankfilm! Kan niet wachten.. :D (en nee, dat was niet sarcastisch bedoeld!)..."
Trailer: Welcome to the Rileys met Twilight's Kristen Stewart
"...[quote=Galu]Waarschijnlijk in 3D om z'n bochel een paar keer uit het scherm te laten komen...[/quote] Moewhaahhaha.. lol:9..."
Quasimodo wordt actieheld

laatste ratings

watchlist

Annefleur heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.