Toelietoesh Avatar

Toelietoesh

Laatste reviews

The Green Hornet(2011)

"...Is dit een Gondry!? Ik weet dat ik niet het volste recht heb dit te zeggen, aangezien ik alleen de trailer bekeken heb, maar bij het zien van de hele..."

The Road(2009)

"...Weet niet goed wat ervan te vinden, al ben ik wel blij dat er een keer een emotie/karaktergebaseerde apocalypse is gemaakt, ipv alle..."

Monsters(2010)

"...Dat je met een crew van 2 personen, 2 echte acteurs en zo'n klein budget zo'n mooie film kan neerzetten is in één woord fenominaal. Zoals al eerder..."

Alice in Wonderland(2010)

"...Ge-wel-di-ge film. Visuals vond ik heel erg indrukwekkend, verder worden de karakters heel goed neergezet en beschikt de film over een behoorlijk..."

Cloverfield(2008)

"...Geweldig, die met "handcam" gefilmde films Het feestje "omschrijft" elk karakter erg goed en vond ik daarom absoluut niet langdradig. Je zag dat..."

Laatste reacties

"...Kalme en fijne film. Een vrij tragisch verhaal, maar op lichte wijze gebracht zodat het toch een fijne zit is. Prachtige beelden én locaties, goed acteerwerk en een geweldige soundtrack. Het plot is simpel, maar dat is voor mij eerder een plus dan ee......"
Les géants
"...[quote=Acer]"I don't know if you're really dumb or really smart" ik denk persoonlijk ergens tussen in. Er zitten leuke grappen in, zoals het ondervragen van het paard.[/quote] Grappige film, fijne personages en een sterk eind, en de paardgrap vond ik......"
The Guard
"...Deze film was niets meer dan een excuus om vette actie te filmen. Zelden een film met zo'n slecht scenario gezien...."
Banlieue 13 - Ultimatum
"...Weet niet wat ik ervan moet denken...."
Enter the Void
"...[quote=WoUtoMatiC]Deze film leert ons dat de Piramides van Gizeh veel eerder dan aangenomen gebouwd zijn door de slechte Palpatine samen met wat kutTibetanen. Met een beetje hulp van een paar reuzen-Arabieren en een kudde Mammoeten(in Afrika forgodsa......"
10,000 BC

laatste ratings

watchlist

Toelietoesh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.