Toelietoesh Avatar

Toelietoesh

Laatste reviews

The Green Hornet(2011)

"...Is dit een Gondry!? Ik weet dat ik niet het volste recht heb dit te zeggen, aangezien ik alleen de trailer bekeken heb, maar bij het zien van de hele..."

The Road(2009)

"...Weet niet goed wat ervan te vinden, al ben ik wel blij dat er een keer een emotie/karaktergebaseerde apocalypse is gemaakt, ipv alle..."

Monsters(2010)

"...Dat je met een crew van 2 personen, 2 echte acteurs en zo'n klein budget zo'n mooie film kan neerzetten is in één woord fenominaal. Zoals al eerder..."

Alice in Wonderland(2010)

"...Ge-wel-di-ge film. Visuals vond ik heel erg indrukwekkend, verder worden de karakters heel goed neergezet en beschikt de film over een behoorlijk..."

Cloverfield(2008)

"...Geweldig, die met "handcam" gefilmde films Het feestje "omschrijft" elk karakter erg goed en vond ik daarom absoluut niet langdradig. Je zag dat..."

Laatste reacties

"...[quote=Spider-fan]Echte liefde bestaat wel. Mensen kunnen hun hele leven bij elkaar blijven van begin tot eind. Of je je hele leven alleen je aandacht bij elkaar kunt houden, betwijfel ik, daarvoor gebeurt er te veel om je heen in de wereld. Maar als......"
Leap Year
"...Zack wooowooooh :). Ben benieuwd, ziet er op het eerste gezicht wel tof uit...."
Trailer It's Kind of a Funny Story
"...Hmmm, met 3D films heb ik er niet echt een probleem mee. Die worden volgens mij sowieso al in lagen geanimeerd, dus dan is 3D niet overdreven, niet kloppend of storend...."
Meer "klassieke" Pixar films in 3D
"...Leuk dat hoe langer je kijkt naar het oog hoe meer je erin ontdekt. Wel jammer van het "eyepopping-gedoe, want dat was bij een andere film toch al eens langsgekomen?..."
Motion poster Saw VII: The Traps Come Alive
"...Wat ongelofelijk goed in elkaar gezet :). Ben meteen benieuwd naar de echte trailer...."
Matt Reeves over Cloverfield en Super 8

laatste ratings

watchlist

Toelietoesh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.