Toelietoesh Avatar

Toelietoesh

reacties

  • Kalme en fijne film. Een vrij tragisch verhaal, maar op lichte wijze gebracht zodat het toch een fijne zit is. Prachtige beelden én locaties, goed acteerwerk en een geweldige soundtrack. Het plot is simpel, maar dat is voor mij eerder een plus dan een minpunt in dit type film. Dikke 8.

    als reactie op de film Les géants

  • [quote=Acer]"I don't know if you're really dumb or really smart" ik denk persoonlijk ergens tussen in. Er zitten leuke grappen in, zoals het ondervragen van het paard.[/quote] Grappige film, fijne personages en een sterk eind, en de paardgrap vond ik de minste van de film (no offence).

    als reactie op de film The Guard

  • Deze film was niets meer dan een excuus om vette actie te filmen. Zelden een film met zo'n slecht scenario gezien.

    als reactie op de film Banlieue 13 - Ultimatum

  • Weet niet wat ik ervan moet denken.

    als reactie op de film Enter the Void

  • [quote=WoUtoMatiC]Deze film leert ons dat de Piramides van Gizeh veel eerder dan aangenomen gebouwd zijn door de slechte Palpatine samen met wat kutTibetanen. Met een beetje hulp van een paar reuzen-Arabieren en een kudde Mammoeten(in Afrika forgodsake!) Gelukkig komt Dinand van Kane effe uit de Himalaya lopen (berg af, door de jungle, bij het bamboe-bos linksaf, Egypte in). Hij blijkt 'the One' en verenigt en passant ook ff alle rassen op aarde. PATS BOEM, alle slechteriken dood. Meisje ff dood, maar toch niet. Wereld gered, terug naar huis. (+/-halve dag lopen) Ooh ja, en de ijzertijd was ook al 10.000 v/c. Vandaar al die kooien, sloten en zwaarden. U know, vroeger.[/quote] Klinkt goed.

    als reactie op de film 10,000 BC

  • Eens en nooit meer.

    als reactie op de film Requiem for a Dream

  • Het verhaal zelf is niet al te boeiend, maar wat zitten er ontzettend creatieve dingetjes in deze film zeg. Ongelofelijk veel "hoe kom je erop"-momenten.

    als reactie op de film Alice in Wonderland

  • Keek lekker weg, heerlijk sfeertje, rustig, alleen het einde is iets waar IK niet zoveel mee kan.

    als reactie op de film The American

  • Visueel minder, maar verder absoluut even briljant als de rest van de w&g's.

    als reactie op de film A Grand Day Out

  • Gaaf concept, maar er had zoveel meer mee gekund.

    als reactie op de film The Island

  • [quote=puckb96] Trouwens de titel even: [Rec] is het gene wat je in de camera ziet als je iets opneemt.[/quote] Beetje overbodige informatie... Ik denk dat je, op het moment dat je op een filmforum zit, je dat wel behoort te weten :P. In ieder geval... Brilante film.

    als reactie op de film [Rec]

  • [quote=beuken] heb het in 1 adem uitgelezen.[/quote] Één van die spreekwoorden die je even letterlijk voor je moet zien.

    als reactie op de film Haar Naam was Sarah

  • Word bestempeld als een chickflick, maar is in mijn ogen 1 van de weinige films met een realistische blik op relaties. Een film die eindelijk een keer geen leugens verteld over een perfecte wereld waar relaties aan het eind altijd toch goed komen en waar "echte liefde" overwint. Beste films sinds tijden.

    als reactie op de film (500) Days of Summer

  • Genre "even iets anders", Heerlijk.

    als reactie op de film Juno

  • Erg mooie beelden, Daarvoor geef ik een 4. Het verhaal zelf vond ik helemaal niks, die geef ik een 2. Komt dan toch nog op een respectabele 6 :P.

    als reactie op de film The Wolfman

  • Eerste 10 die ik ooit gegeven heb.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote]Nog nooit zo'n draak van een film gezien. En voor mooie plaatjes pak ik wel een reisfolder... De hoofdacteur werkt gigantisch op je zenuwen en je kunt niet wachten tot die uit zijn, en ons lijden word verlost... En hoe... Kneuzig komt hij aan zijn eind... En dat past precies bij hem, en dat was ook het enige positieve aan deze als een zeeschildpad bewegende film... Het einde die je zou moeten roeren, maar een glimlach op je gezicht tovert, omdat je eindelijk de zaal mag verlaten...[/quote] To-taal mee oneens :)

    als reactie op de film Into the Wild

  • [quote=Empolino]Ik verwachte een Tarantino en kreeg een Tarantino, en wat hou ik er toch van :) Lekker bloederig, geweldig camerawerk, geniale dialogen en niet te vergeten de muziek. Ik had persoonlijk helemaal géén last van langdradigheid. Ik denk dat als je zijn stijl niet goed kent, de film heel onbegrijpelijk en vreemd overkomt. Hij staat bij mij in ieder geval al weer in de kast. :Y[/quote] Ik weet nooit goed wat ik van Trantino's films moet vinden, maar over het camerawerk kan ik je absoluut geen ongelijk geven :).

    als reactie op de film Inglourious Basterds

  • Waarom blijft iedereen toch die vergelijkingen met Gladiator trekken? Ik vind niet dat je ze kunt vergelijken. Goede film, hoop op een deel 2 ondanks de flutopbrengsten.

    als reactie op de film Robin Hood

  • Verhaal niet speciaal. Daarentegen is het acteerwerk subliem en de grappen grotendeels geslaagd :).

    als reactie op de film Tais-toi!

  • [spoiler]Goeie DVD om te kopen, je koopt er namelijk 2. De eerste en 2e keer dat je deze film kijkt is totaal verschillend.[/spoiler]

    als reactie op de film Fight Club

  • Heerlijke film, wat speelt Al Pacino goed zeg. Aan de andere kant vond ik Chris O'Donnell hier en daar wel vrij irritant spelen.

    als reactie op de film Scent of a Woman

  • Briljante film, het laatste half uur vond ik dan weer iets minder.

    als reactie op de film Up

  • [quote=marcjeb]vind ik niet, een 1 en een 10 is alsnog MAAR een 5 en half.. dus als ik de film nou een 16 kon geven was het gemiddelt een 8 en half en dat is wat ik wou geven... dus die 1tjes zijn droeviger[/quote] Oke, volgens jou logica moet ik dus nu een 4 geven? Want ik vind het een 7 waard, en een 10 en een 4 is gemiddeld een 7.

    als reactie op de film Avatar

  • [quote=SunChaser]Slecht, slecht. Hij is saai. ALLES wordt uitgelegd. Vreselijk. Dus ja, erg slecht.[/quote] Liever dat ze niets uitleggen zodat je niks van de film snapt? Ik vond het een prima film. Mooie beelden, goed camerawerk en vond het hier en daar wel spannend in tegenstelling tot velen anderen hier (het ligt eraan hoe je naar de film kijkt). Daarnaast is het verhaal niet voorspelbaar en moet ik de film nog een keer zien voordat ik alles helemaal snap :).

    als reactie op de film The Da Vinci Code

  • Elliott smith al eerste nummer bij de aftiteling als je de film even in laat zinken, perfect.

    als reactie op de film American Beauty

  • [quote=Sha]Hmm... Waarom zou je het geen 3 mogen geven als je het een slechte film vond?[/quote] Ik snap het punt ook niet echt. Ik vond zelf ook dat het leven als een lachertje werd neergezet in deze film. Verder vond ik hem geweldig. De muziek vond ik echt enorm goed passen en was daarnaast ook grotendeels mijn smaak, [spoiler]op de scéne met hit-girls eerste gevecht na[/spoiler].

    als reactie op de film Kick-Ass

  • Perfect gecast als je het mij vraagt...

    als reactie op de film Ray

  • Poos geleden dat ik deze gezien heb. Kan me herinneren dat ik 'm goed vond. Ik heb onderhand de 11 soundtracks van deze film dolgedraaid (zelfs al vind je de film bagger zou je daar geen negatief woord over mogen vellen), dus het word weer tijd om de film uit de kast te halen. [quote=hetisjantje]Wordt in Japan uitgekost want is zoiets als TOM CRUISE die als Amerikaanse held in Soldaat van Oranje de hoofdrol gaat spelen, en dan veel molens en klompen in beeld. 4/10.[/quote] [quote=http://www.japaneselifestyle.com.au/japanforum/viewtopic.php?t=15]When I first heard about a movie featuring Tom Cruise with some Japanese Samurai actions, I immediately felt sick of the idea of another Hollywood movie full of stereotyped and misinterpreted depiction about Japan which dedicates to the number of confused people around the world. I mean, how many times did we Japanese audience feel like screaming to the screen, “That’s not us!” or “We don’t normally do that!”, when every time seeing a Chinese-American actors speaking weird Japanese and demonstrating emphasised eccentric behavior as a Japanese in Hollywood movies? But this blockbuster movie truly was the exception from those typical culturally-biased Hollywood Japanese movies. This is one of the few movies that don’t embarrass discerning viewers. At the same time it’s full of exciting actions, this movie is more of a cultural one that successfully conveys the convincing beauty of various aspects of Japan and its culture.[/quote]

    als reactie op de film The Last Samurai

  • Ik heb totaal niks met golf, maar vond dit toch wel een goede film. Ik had alleen het idee dat Charlize Theron acteerde dat ze constant acteerde... Leuk trouwens, dat geroepen worden 2 keer voorkomt, en dat het de [spoiler]2e keer de dood symboliseert[/spoiler].

    als reactie op de film The Legend of Bagger Vance

  • Prima film, niet te veel van verwachten. Leuke beelden, af en toe wel goede actie. Verhaallijn is niet echt cliché, maar zit wel heel simpel in elkaar. De DVD-cover ziet er trouwens uit alsof het een of andere Sci-Fi film is... niet echt bijpassend i.i.g. Een 6,5

    als reactie op de film Into the Blue

  • Heerlijk dat de film begint en eindigt met dezelfde zin. Ge-wel-di-ge film.

    als reactie op de film Trainspotting

  • Moet je deze film als één geheel zien of als een aantal kleinere verhalen die elkaar gedeeltelijk overlappen? Zo ja, dan moet ik hem misschien moet ik hem nog een keer zien met ondertiteling. Geweldige dialogen in ieder geval :)

    als reactie op de film Pulp Fiction

  • [quote=Otmeister]Bill Murray = Koning Het kan me niet eens zo heel veel schelen wat voor film het is, maar als Bill er in meespeelt, dan moet ik al lachen voordat ik de film gezien heb. De man werkt nu eenmaal op mijn lachspieren. Als Cameron hem voor Avatar had gecast, had ik die film misschien wel een 2 gegeven.[/quote] Oké... een 1 is wel wat overdreven niet? Beetje belachelijke ratinglijst heb je trouwens... 1 voor Green Mile 1 voor álle Harry Potter films (ik ben ook geen fan... maar toch)

    als reactie op de film Kingpin

  • Best een leuke film over het thema dat vaak met romantische films niet word aangehaald: wat na een aantal jaar huwelijk. Helaas zitten er zúúlke cliché en irritante stukjes in die eigenlijk de hele film naar onder halen. Zonder die stukjes had ik een 7,5 gegeven, nu een 6.

    als reactie op de film The Story of Us