killer2120 Avatar

killer2120

Laatste reviews

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1(2012)

"...Een goede film batman is nog steeds dezelfde acteur dat is al een groot plus punt. persoonlijk vond ik het echt een pracht film. goede effecten. de..."

Rock of Ages(2012)

"...Prachtige film. echt als je van rock houd moet je hem echt zien. tom cruise als stacee jaxx speelt een erg goede rol. Het komt echt over als of hij..."

Laatste reacties

"...Leuk dat het niet acteurs zijn maakt de film anders dan anders en vond hem daarom ook erg leuk. het einde is vooral erg mooi vond ik...."
Act of Valor
"...Ik vond het een prima film. leuk met het zingen tussen door, de verhaallijn vond ik persoonlijk niet erg sterk staan het is allemaal wat zwakjes. de mensen kunnen wel goed zingen en sommige delen zijn wel erg mooi en leuk om te zien en horen dus ik......"
Pitch Perfect
"...Ik vond het een pracht film. alleen erg jammer dat je een paar dingen hebt van ja dat is gewoon echt dom en dat doe je niet in het echt. maar het begin is erg heftig en het einde is ook erg mooi ik vind hem goed je moet alleen wel echt een actie lief......"
Olympus Has Fallen
"...Echt een aanrader. vooral leuk dat het niet een keer is van "wil je bij s.h.i.e.l.d. er is een missie" en dan meteen "ja natuurlijk" en het loopt ook niet in het begin dat vind ik vooral leuk ruzie en geen teamwerk. en een hele andere iron man voor e......"
The Avengers
"...Echt een pracht film echt wat je verwacht actie 3x een hulk in de film. jammer dat Gisele dood moest. ze zag er altijd goed uit en kon lekker vechten...."
Furious 6

laatste ratings

watchlist

killer2120 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.