killer2120 Avatar

killer2120

Laatste reviews

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1(2012)

"...Een goede film batman is nog steeds dezelfde acteur dat is al een groot plus punt. persoonlijk vond ik het echt een pracht film. goede effecten. de..."

Rock of Ages(2012)

"...Prachtige film. echt als je van rock houd moet je hem echt zien. tom cruise als stacee jaxx speelt een erg goede rol. Het komt echt over als of hij..."

Laatste reacties

"...Leuk dat het niet acteurs zijn maakt de film anders dan anders en vond hem daarom ook erg leuk. het einde is vooral erg mooi vond ik...."
Act of Valor
"...[quote=jefta22]Welke providers geven de zender tijdelijk vrij?[/quote] iedereen behalve KPN. jammer genoeg ben ik lid van KPN..."
Film1 opengesteld voor Oscar-uitreiking
"...Vind hem geweldig :) vond de film ook nice maar dit is gewoon NICE..."
Trailer 'Man of Steel', zoals deze had moeten zijn...
"...Ik vond het een prima film. leuk met het zingen tussen door, de verhaallijn vond ik persoonlijk niet erg sterk staan het is allemaal wat zwakjes. de mensen kunnen wel goed zingen en sommige delen zijn wel erg mooi en leuk om te zien en horen dus ik......"
Pitch Perfect
"...Ik vond het een pracht film. alleen erg jammer dat je een paar dingen hebt van ja dat is gewoon echt dom en dat doe je niet in het echt. maar het begin is erg heftig en het einde is ook erg mooi ik vind hem goed je moet alleen wel echt een actie lief......"
Olympus Has Fallen

laatste ratings

watchlist

killer2120 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.