Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

A new breed of superheroes will be revealed.

Reviews (5)

Moviespecialist

Avatar

Er zijn heel wat superhelden films, maar een van de beste is voor mij wel Kick-Ass.
Het verhaal is gewoon geweldig bedacht en zit bordenvol met actie en geweldige special effects!
De acteurs spelen erg goed en het is voor mij persoonlijk op national Treasure na de sterkste rol van Nicolas Gage.
Ik raad de film voor iedereen aan die van het actie genre houd!
Ik kan niet wachten op deel twee!!!!

8.0/10

Secret1994goesFilm

Avatar

Hij was redelijk tof...
eerst begon het redelijk normaal... een gast die een superheld wou worden maar werd neergestoken in z'n pak...
Verder in de film blijft hij nog steeds een sukkel in het superheld zijn en dan komt Hitgirl en Big Daddy...

Fieuw... het is niet één van de tofste superheld filmen maar hij had wel 'iets' naar mijn mening... voor mij een 7 dan maar ;S (eigenlijk 6,5 --> dus 7)

Pete_027

Avatar

Geweldige film. Een van de beste van 2010 en ook weer een goede rol van Nicolas Cage. Samen met zijn rol in Bad Luitenant een van de beste van de laatste tijd.

Simpel verhaal. Mooie actie scenes en de geweldige muziek van The Prodigy! De openingsscene was ook geweldig:E

Big Daddy erg jammer dat hij door verbranding sterft en niet zal terugkeren in het vervolg maakt voor mij persoonlijk het vervolg een stuk minder interessant en Hit Girl stelen de show. Vooral hun eerste 'trainingsscene' is geweldig:E

Minpunt vond ik het gebruik van actrice Yance Butler. Ze zit amper 5 minuten in de film. Je knippert even met je ogen en je mist haar. Ze heeft in Witchblade laten zien dat ze kan vechten, waarom hier geen gebruik van gemaakt:? Of in deel 2 misschien als wraak? Red Mist en Angry Widow:E

timdekw

Avatar

Deze opmerking zal geen originaliteitsprijs winnen, maar Kick-Ass, Kicks Ass!!!

Wat een heerlijke, realistische, geloofwaardige film vol met onrealistische gebeurtenissen.

Deze film combineert al het goede uit diverse genres. Er zit heerlijke humor in zoals we gewend zijn van films als Superbad en Knocked-Up, de meest ongeloofwaardige (maar o zo spektaculaire) actiescene's zoals we die zien in allerlei Superhero movies. Tegelijkertijd is de film ook weer ongelofelijk realistisch en geeft het mooi weer hoe een superheld zonder superkrachten het er vanaf zou brengen in de echte wereld.
Wat ik vooral zo goed vond aan de film is dat je toch wel enigszins blijft gissen wat er gaat gebeuren, iets wat bij de meeste superhelden films toch wel duidelijk is.

Ik heb gelachen, in spanning gezeten, genoten van heerlijk geweld en heel even zelfs een beetje verdriet gevoeld en dat allemaal in één film. Dat is vrij zeldzaam.

Ik was bang dat de film enigszins zou tegenvallen, omdat ik er teveel van verwachtte na alle clips, trailers, foto's, posters en lof, maar de film heeft alle verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Goed verhaal, goede acteerprestaties, leuke dialogen, mooie effects.
Heb ik dan niets negatiefs te melden?? Jawel, de vele clips en trailers hebben helaas al veel te veel van de film laten zien wat bepaalde verrassende momenten een stuk minder verrassend maakt...

Breug

Avatar

Ik vond het een hele goede film. Ik ben naar de voorpremiere geweest. Alleen de 12+ leeftijd vond ik een beetje misplaatst. Kelen die worden door gesneden. Hoofden die exploderen. Kijkwijzer heeft flink liggen slapen, gok ik zo (aangezien het in de rest van de wereld minimaal ook 15+ is)
Cage speelt weer een goede rol. Hij is weer flink aan het stijgen op mijn lijstje van favoriete acteurs na deze film en Bad Lieutenant.
Verder begint de regisseur na Layer cake en stardust en nu deze, ook 1 van mijn favoriete regisseurs te worden.