Breug Avatar

Breug

Laatste reviews

Kick-Ass(2010)

"...Ik vond het een hele goede film. Ik ben naar de voorpremiere geweest. Alleen de 12+ leeftijd vond ik een beetje misplaatst. Kelen die worden door..."

United 93(2006)

"...Het lijkt in deze film net of je zelf meevliegt. Je voelt de spanning. Nadat ik de bioscoopzaal uitliep moest ik echt even rustig bijkomen. Dit is één..."

Hannibal(2001)

"...Ik vind hem inderdaag minder dan zijn voorganger. Toch vind ik deze verfilming niet zo slecht. Het was een zware taak van Ridley Scot om het vervolg..."

Critters 4(1991)

"...Deel 1 en 2 waren goed. Het is ook meer een gevoel van nostalgie dat ik heb bij deze films. Deel 3 heb ik ook ooit nog een keer gezien maar daar was..."

Laatste reacties

"...Greer uit de boeken is haar oom...."
Tom Clancy's Without Remorse [Amazon Pri...
"...Vond hem erg goed. Alles waar ik me in de vorige versie nog ergerde was weg. Bijvoorbeeld Batman die flauwe grappen maakte. Verder is Cyborg nu een hoofdrol ipv bijrol en dat was ook erg goed gedaan. Het zal niet ieder zijn ding zijn maar de 4 uur vl......"
Zack Snyder's Justice League [VOD]
"...Sorry maar 3 sterren voor deze spannende film? Ik heb deze vandaag in de bios gezien en ik geef hem 4,5 sterren. Een thriller die vrij standaard lijkt te zijn maar in het 2e deel een hele nieuwe dimensie aan de film toevoegt is gewoon een erg goede f......"
I See You
"...Persoonlijk vond ik deze erg geslaagd. De spanning wordt goed opgebouwd en de film is vaak erg creepy. ..."
Haunt
"...Het zou wel heel apart zijn als ze Eric Bana nemen. Ik zou dit echter niet erg vinden...."
Edward Norton is niet blij met Marvel

laatste ratings

watchlist

Breug heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.