Breug Avatar

Breug

Laatste reviews

Kick-Ass(2010)

"...Ik vond het een hele goede film. Ik ben naar de voorpremiere geweest. Alleen de 12+ leeftijd vond ik een beetje misplaatst. Kelen die worden door..."

United 93(2006)

"...Het lijkt in deze film net of je zelf meevliegt. Je voelt de spanning. Nadat ik de bioscoopzaal uitliep moest ik echt even rustig bijkomen. Dit is één..."

Hannibal(2001)

"...Ik vind hem inderdaag minder dan zijn voorganger. Toch vind ik deze verfilming niet zo slecht. Het was een zware taak van Ridley Scot om het vervolg..."

Critters 4(1991)

"...Deel 1 en 2 waren goed. Het is ook meer een gevoel van nostalgie dat ik heb bij deze films. Deel 3 heb ik ook ooit nog een keer gezien maar daar was..."

Laatste reacties

"...Het zou wel heel apart zijn als ze Eric Bana nemen. Ik zou dit echter niet erg vinden...."
Edward Norton is niet blij met Marvel
"...[quote=Galu]Al hoop ik niet dat het zo'n 6+ filmpje word.[/quote] Aangezien Zack Snyder normaal alleen maar 16+ maakt, zal het niet heel erg zoetsappig worden...."
De acht belangrijkste uilen uit Legend of the Guardians
"...Alles beter dan Brett Ratner. Zodra ik die naam tegenwoordig zie, haak ik af...."
God of War trailer!
"...Nicolas Cage was weer goed bezig (Bad Lieutenant, Kick Ass) maar deze film kan me echt niet interesseren. National Treasure vond ik ook niks met dit duo. Naar Inception kijk ik al maanden uit. Ik probeer mijn verwachtingen een beetje te temperen......"
Inception beleeft droomstart!
"...De eerste vond ik goed. Jeroen Krabbe kan ik alleen niet serieus nemen als maffiabaas. De 2e was voor mijn gevoel niet echt een punisher film.[spoiler]De punisher maakt zelf iedereen af en laat dit niet opknappen door anderen met slimme trucjes.[/sp......"
The Punisher start voor de vierde keer opnieuw

laatste ratings

watchlist

Breug heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.