Breug Avatar

Breug

Laatste reviews

Kick-Ass(2010)

"...Ik vond het een hele goede film. Ik ben naar de voorpremiere geweest. Alleen de 12+ leeftijd vond ik een beetje misplaatst. Kelen die worden door..."

United 93(2006)

"...Het lijkt in deze film net of je zelf meevliegt. Je voelt de spanning. Nadat ik de bioscoopzaal uitliep moest ik echt even rustig bijkomen. Dit is één..."

Hannibal(2001)

"...Ik vind hem inderdaag minder dan zijn voorganger. Toch vind ik deze verfilming niet zo slecht. Het was een zware taak van Ridley Scot om het vervolg..."

Critters 4(1991)

"...Deel 1 en 2 waren goed. Het is ook meer een gevoel van nostalgie dat ik heb bij deze films. Deel 3 heb ik ook ooit nog een keer gezien maar daar was..."

Laatste reacties

"...Ik had gehoopt dat het meer in de sfeer van Black Out zou zijn maar ik ben het helaas met je eens. 10 grappen per seconde waarbij het meeste niet aankomt. Less is more...."
Homies
"...Niet in pathe te zien hoor ik net...."
This Is the End
"...[quote=Yor=]Ik verbaas me altijd over het feit dat er mensen zijn die alleen maar 1-en en 10-en kunnen geven voor een film. Die mensen denken mijn inziens toch redelijk zwart-wit...[/quote] Ze proberen het gemiddelde cijfer optimaal te beinvloeden n......"
28 Weeks Later
"...[quote=Filmtotaal]The Proposition is een romantisch en spannend drama met Kenneth Branagh, Madeline Stowe en William Hurt. Arthur en Eleanor Barret vormen een succesvol paar. Ze hebben een gelukkig huwelijk en succesvolle carrières. Hun geluk wordt e......"
The Proposition
"...[quote=Mark]Na The Descent is dit de beste Brit-Horror die ik in tijden gezien heb. Die gasten zijn gewoon ernstig ziek alleen heb je dat niet echt in de gaten als je die film kijkt weet je. Pas daarna als je een beetje gaat nadenken over wat de best......"
Eden Lake

laatste ratings

watchlist

Breug heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.