Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

Defy the Future

Reviews (4)

Secret1994goesFilm

Avatar

Prince Of Persia: The Sands of Time...
Een leuke film met niet al te storend Slow Motion gedoe en een redelijk leuk verhaal.
De film deed me soms echt hopen dat andere films dit voorbeeld zouden volgen zoals een Alladin film of de nieuwe Assassins Creed film.

Het vechten en klimmen en klauteren in de oude arabische steden wordt echt zeer goed gefilmd en maakt het zeer vermakelijk.
Ook de acteurs Gyllenhaal en Arterson doen het goed als het bekvechtende hoofd-duo en Kingsley als the Main Bad Guy
Ze proberen in het verhaal een aantal twistjes te steken,maar ik zag die ene toch van ver aankomen.

Samengevat toch een leuk,redelijk origineel verhaal waar je toch nog een paar films meer wilt in de vorm van Alladin of Assassin's Creed.

ScatyFan

Avatar

Ik vond hem onwijs leuk, en toch pakte de film mij niet zo helemaal. Ik weet echt niet hoe dat komt maar ik ben blij dat ik een van de weinige ben want ik zal alsnog een vervolg willen zien.
Het acteren was goed, actie was goed, verhaal was goed het leek niet te fake en niet TE veel op de game (Het was niet dat het leek iemand aan het gamen was) dus mijn punten zijn positief alleen pakte de film mij niet helemaal helaas. Heel raar, omdat ik wel heel veel pluspunten heb. Ik denk dat ik hem maar nog eens moet gaan kijken, want slecht is deze niet. ondanks dat mijn gevoel een beetje vaag is wil ik hem niet beoordelen op mn gevoel maar op de punten, dus een 8. (Maar het was op mijn gevoel wel een voldoende geweest, dan was ik op een 6 uit gekomen.)
Hij is erg nettjes voor een gameverfilming, ik speel soms ook de games ervan en dat vind ik echt een aanrader.

Tarkus

Avatar

Ik had er iets meer van verwacht, maar toch is het een mooie film geworden.
Jake Gyllenhaal, waarvan ik dacht dat hij niet geschikt zou zijn voor een rol als deze, doet het toch redelijk goed. En blikvanger is natuurlijk Gemma Arterton, prachtige vrouw die ook prima acteert.
Maar wat me toch het meest kon bekoren aan deze film, die toch een simpel en zwak verhaal heeft, zijn de prachtige beelden, echt subliem hoe de stad in beeld wordt gebracht.
Met een iets beter scenario had de film een hogere waardering van me gekregen, maar al bij al ben ik er toch best tevreden over.

timdekw

Avatar

Vermakelijk actiespektakel met erg leuke rollen en een paar prachtige scene's. Niets meer en niets minder.

Ik ben/was totaal niet bekend met Prince of Persia, ik wist dat het bestond, maar daarmee is ook alles gezegt.
Daarom ging ik ook zonder al te veel verwachtingen naar deze film, ik verwachte uiteraard wel iets, maar dat is ook logisch gezien de cast.
Alle acteurs/actrices zetten prima rollen neer, het verhaal is lekker vlot en zit boordevol actie. Ik heb er in ieder geval van genoten en zie een vervolg wel zitten.