Saw VI (2009)

The Game Comes Full Circle

Reviews (4)

jaime91

Avatar

Ik heb de film zojuist gezien en ik moet zeggen het viel me niet tegen. Ik was ook een beetje teleurgesteld na het zien van deel 5 maar ik ben een echte saw fan dus ik was wel van plan de reeks af te kijken en ik ben blij dat ik die beslissing genomen heb want deeltje 6 was weer ouderwets goed en een must see voor iedere saw liefhebber. Het was lekker goor en het verhaal was ook weer ouderwets topT+) kan niet wachten om eindelijk achter het hele saw mysterie te komen :E.Van mij krijgt ie daarom een dikke 8.

Tarkus

Avatar

Elke keer wanneer ik een deel van deze reeks heb gezien, vraag ik me telkens weer af, kan het nog bloederiger en gruwelijker ?
Het antwoord: Ja dus.... zelfs nog wansmakelijker... vooral de eindscène uit dit deel is er eentje voor de liefhebbers van ingewanden....
Er zitten een paar mindere delen in deze reek, maar deze vond ik toch weer wat beter geslaagd, ook zit er toch wat meer verhaal in de film, wat bij sommige andere delen soms al eens ontbrak.
En of dit nu het einde is.. ??? Neen hoor, nummer VII staat al op stapel....

Steve-O

Avatar

Deze vind ik wel beter dan deel 5. Krijgt dus een 7.5 maar hier een 8 want we kunnen geen halve cijfers geven..
Los van dat is het weer il il il en zoals ik al zei bij deel V, opblazen van het verhaal...
Ben benieuwd of de 3D bij VII genoeg geld in het laatje brengt voor een 8! Ook al vind ik de Saw films leuk hoeft dat voor mij echt niet meer!!! Los van geld is er, qua verhaal, echt niks meer uit te halen.
De titel slaat ook nergens meer op.

rednitro

Avatar

Wat kun je verwachten als je Saw VI gaat kijken?
Bloed (gore) pijn en nog meer bloed?
Persoonlijk vond ik 1 maar matig, 2 beter samen met 3.
4 en 5 waren nog aardige popcorn films. Al kon ik deel 5 nog wel waarderen liet deel 6 me achter met zo’n gevoel van .. alweer ..?
Opnieuw een open einde, wat in godsnaam kun je nu nog verzinnen dat de film het kijken waard maakt? Het enigste positieve aan deel 6 vond ik het plot aan het eind.

Matig vindt ik de 60 minuten richting de finale van de film.
Zo voorspelbaar en de Saw serie verliest zijn charme in een rap tempo.
Vond de film redelijk to matig. En dan vooral het begin, erg clichématig.
5je van mijn kant, zelfs als popcorn film vind ik hem nog matig.