Total Recall (2012)

What is real?

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Nee joh is echt geen hogere wiskunde... een 7 is teveel eer voor deze film, dus een 6 om het gemiddelde cijfer iets om laag te halen. Smiley face

Glennekeeeee

Avatar

hansbeer "Ze hadden inderdaad niet voor deze remake-titel moeten kiezen, haalt het lang niet bij het origineel. Wel leuk om te zien, alleen de "populaire" over-the-top actie zegt mij alweer genoeg voor wat voor soort publiek dit is gemaakt...

6,5 = 6 sterren."


nooit op school geleerd dat je vanaf 0,5 naar boven moet afronden?

hansbeer

Avatar

Ze hadden inderdaad niet voor deze remake-titel moeten kiezen, haalt het lang niet bij het origineel. Wel leuk om te zien, alleen de "populaire" over-the-top actie zegt mij alweer genoeg voor wat voor soort publiek dit is gemaakt...

6,5 = 6 sterren.

Glennekeeeee

Avatar

Frietgezicht "Matige film.Ik had eigenlijk de hele film niet eens door wat de badguys van plan waren.Ja een invasie ofzo maar had nergens het gevoel dat het spannend kon worden.
Farrel slaat in z'n eentje wel makkelijk allerlei van die gasten in elkaar maar een vrouwtje kan die niet aan en die Beckingsale liep ook maar als een blinde kip door die film te rennen net als de rest.
Zag er wel mooi uit maar het verhaal boeide nergens,een 3."


ik vraag me regelmatig jouw reacties/meningen af wat betreft films... eigenaardige kijk heb jij daar op...

Banned

Avatar

Tarkus "Voor mij is deze prent geslaagd, niet beter of slechter dan het origineel en dus warm aanbevolen"

Die warm aanbevolen films van jou zijn meestal nogal aangebrand.

Banned

Avatar

Beetje een tegenvaller. Len Wiseman was duidelijk niet de juiste persoon om het verhaal duidelijk en overzichtelijk te brengen. Nu is het verhaal een onduidelijke boel waardoor je je constant zit af te vragen wat er nu eigenlijk aan het gebeuren is. Ik zeg niet dat het verhaal slecht is want het heeft een goeie basis voor een leuk sci-fi thriller maar Len Wiseman heeft er een boeltje van gemaakt. Hij was duidelijk meer geïnteresseerd in z'n visuele stijl en setting (die verdacht veel lijkt op die van Blade Runner). Los van het feit dat je op controleposten door omgekeerde iPhones moet lopen.

De acteurs doen het oké maar vaak had ik het gevoel van weten ze zelf eigenlijk waar het over gaat ? Kate Beckinsale gaat soms tot het vervelende toe over de top en soms dacht ik naar het personage Selene uit Underworld te zitten kijken. Waarom ze Bill Nighy in godsnaam hebben gevraagd om 5 minuten mee te spelen in de film is me een raadsel. Ze hadden evengoed een bord karton van de man in de scène kunnen zetten.

Ik verwacht natuurlijk geen realistische toestanden in deze film maar toen Colin Farell en Jessica Biel op het einde naar boven klauteren op die metro door de aarde dacht ik echt even van WTH ? Aan zo'n snelheid nog kunnen ademen en naar boven klimmen ? No Way!
Ook hebben de personages de ene scène na de andere enorm veel geluk, tot het vervelende toe. Laat ons zeggen dat je sneller de Lotto zal winnen dan het geen de personages meemaken.

Wat me belet heeft om de film na drie kwartier uit de zetten zijn de actie scènes. Deze zijn gelukkig degelijk gemaakt en regelmatig aanwezig in de film. Ook zijn deze godzijdank niet in beeld gebracht door een hyperkinetische aap en krijgen we soms leuk shots. Maar de actie scènes en de visuals zijn dan ook het enige redenen om het een kans te geven. Voor de rest is deze veel te lang durende film (extended cut gezien) een rommeltje van jewelste. Ook kwam nergens een wow gevoel naar boven. 5/10

UnknowB "Ook de Fall vind ik schitterend uitgevonden Misschien een vraag hoe die tunnel door de brandende kern gaat,maar who cares.
"

Om te antwoorden op je vraag. Die tunnel gaat niet door de kern maar eromheen... ;) De tunnel is een soort boog hij is niet recht.

B@chelor

Avatar

Meh...inspiratieloos, acteerwerk matig, te serieus, weinig humor. Visueel zag het er goed uit, maar 't had geen wow-effect. Een mager 5-je.

DashX

Avatar

Door de vele negatieve reacties, had ik niet veel verwachtingen van deze film. De film stelde mij zeker niet teleur. Een vlotte actiefilm en mooie CGI. Kate Beckinsale was geweldig om te zien als de gestoorde vrouw en als eye catcher. Als je niet te veel gaat vergelijken met de film van Paul Verhoeven is de film om te genieten. :+