Catfish

Catfish (2010)

Don't let anyone tell you what it is.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rorschach

Avatar

Ik had dus de misleidende trailer gezien en verwachtte een interessante twist halverwege, niet het teleurstellende vervolg wat ik voorgeschoteld kreeg. Ik snap nog steeds niet goed de beweegredenen achter de trailer, maar ik vond de uiteindelijke clou behoorlijk tegenvallen.

Banned

Avatar

Catfish werpt een schitterende blik op de sociale media van deze tijd en wordt naar mate het einde vordert intrigerend. Ik was geboeid!

Voor wie de foute trailer heeft bekeken... Verwacht absoluut geen horror.:P

11qqaazz

Avatar

Teleurstellende film. Zelf dacht ik, Haar kinderen zijn dood, en faceboek is de moeders manier om ze in leven te houden. Wat een plot twist zou dat zijn geweest. Dan hat ik het slordige filmen en de slappe muziek nog kunnen vergeven.
Helaas komen we er al halve wege de film achter, hoe de vork in de steel zit. Weg spanning...... weg verhaal.

inimini

Avatar

Mindf**king in virtuele vriendschappen. Een leugen doet zich voor. Wat is nog waar? Eager to find out. Of toch niet? Een docu-achtig onderzoek naar hedendaagse virtuele sociale netwerk-contacten.

Yor=

Avatar

Zeer intrigerende film. Ik had eigenlijk geen tijd om hem in zijn geheel te kijken, maar bleef kijken. Het plot is herkenbaar en beangstigend. Ik zal er niet teveel over uitweiden om ook anderen deze unieke ervaring te laten ervaren...