Ted (2012)

Ted is coming.

Reviews (5)

Olrik

Avatar

Erg leuke komedie die ik aan iedereen kan aanraden die fan is van films!!!!
Het verhaal van Ted is erg simpeltjes en niet echt op alle vlakken origineel, maar omdat ze er zo voor gaan met deze film en heel wat ballen hebben getoont om deze film te maken werkt het helemaal.:Y
Voor fans van Star Wars, Indiana Jones en Flash Gordon zal de film waarschijnlijk vast en zeker in de smaak vallen, maar ook als je geen fan bent van deze films valt er genoeg af te lachen.
Erg vermakelijke komedie waar ik zeker van genoten heb!

8,0 / 10

Glennekeeeee

Avatar

Terecht verkozen tot komedie van 2012!!!

Origineel concept wel, maar het verhaal verzeilt zich toch vaak in clichés. Het toffe is dat me dat echt niet stoorde omdat deze situaties nu met een vulgaire levende beer is :p

het is een harde, vulgaire, seksistische komedie maar al bij al zijn ze nog best braaf geweest. Het had nog erger gekund en ik zou me daar misschien nog beter bij gevoeld hebben.

Die vechtscène, de Flash scene, de eendscene, de shit-scene,... allemaal hilarisch Smiley face echt wel een topper, kijk al uit naar deel 2 (al kunnen ze het eigenlijk enkel verkloten)

8/10

JamesBond

Avatar

Geweldige film!

Ja, ook deze film in het vliegtuig bekeken en ook met deze film weer goed vermaakt!

'Ted' heeft een goed en origineel concept dat een goed uitgewerkt verhaal is. Het is natuurlijk van de makers van 'Family Guy' dus de humor is ook redelijk van die film overgenomen. Niet dat dat erg is, 'Ted' heeft veel leuke scènes gecombineerd met een goed verhaal.

Cast is ook niks over te zeggen. Mark Wahlberg speelt hier een goede rol als John Bennett, een lekker luchtig karakter die meer high dan nuchter is. De animatie van Ted zelf is ook erg goed gedaan, een verslaafde vloekende teddybeer is een leuk concept en is ook leuk uitgewerkt, en de stem van Seth MacFarlane maakt het helemaal af. Ook Mila Kunis speelt hier een leuke rol als de love-interest van John.

Al met al een hele leuk film die comedy combineert met een goed verhaal, en één van de leukere films van de laatste jaren! Ik kijk uit naar deel 2!

9/10

jaime91

Avatar

Ted is idd zeer vermakelijk. De CGI is ontzettend goed, ik vind het concept van een blowende vloekende seksistische teddybeer geniaal bedacht en de cast is ook prima. Er zitten ook ontzettend leuke grappen in, alleen heb ik niet van de eerste tot de laatste seconde moeten lachen en dat had ik eerlijk gezegd wel verwacht. Er zitten namelijk ook best wel wat grappen in die compleet doodslaan en niet grappig zijn. Om een voorbeeld te geven, en zitten teveel scheet grappen in waar bijna niemand om moest lachen in de zaal waar ik zat.

Ook is het verhaal niet echt origineel te noemen. Ik denk als Ted gewoon een man van vlees en bloed was geweest deze film door vrij weinig mensen zou worden opgepakt. Juist het feit dat het om een snoezige beer gaat maakt het grappig. Toch is het absoluut geen slechte film, en misschien had ik er ook wel teveel van verwacht omdat zo ontzettend veel mensen hier zo positief over zijn.

Ted heeft zijn ups en zijn downs, maar hij heeft me absoluut wel vermaakt en op het laatst zelfs een beetje ontroert.

Acer

Avatar

Helemaal leuk, een origineel concept. Zeer complete cast (Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi, Ryan Reynolds & Patrick Warburton) Het verhaal is wel oké, maar de cast heeft een goede chemie. En er zitten een paar leuke grappen in "there's a shit on my floor" en de duckfight op de party, Ted is schattig en heeft ook een eigenzinnige karakter (en zeg maar geen "Teddy Ruxpin" tegen hem). Ik heb me uitstekend vermaakt en daardoor verdient de film "Ted" een 8/10.