Abduction

Abduction (2011)

What if your entire life was a lie?

Reviews (4)

Banned

Avatar

Ik lag echt in een deuk wanneer een overvaller tegen Lautner en z'n chick zegt. "There is a bom in the oven!" :E Waarna Lautner z'n vriendin bij de hand neemt: "Kom laten we snel gaan kijken". Ze rennen naar die oven, (terwijl een normaal mens dan eerder ervan zou weglopen.... Doen ze die oven open : Zit daar toch wel geen bom in zeker hahaha. Waarna dat hele huis in een goedkope CG explosie aan stukken vliegt :E:E

Vond Abduction als komedie zeer zeker geslaagd, in geen tijdens was een film zo slecht dat het niet anders kon dan dat het hele zaakje als grappig bedoeld is.

Frietgezicht

Avatar

Deze film is niet zo slecht als ik verwacht had(heb een 5 gegeven dus dat zegt genoeg over hoe weinig ik verwacht had)
Op zich keek de film nog makkelijk weg en had ik geen moeite met het afkijken ervan.

Maar dat het een matige film is lijkt me duidelijk.
Lautner is erg matig zoals ik had verwacht maar de rest van de rollen zijn best leuk ingevuld door goede acteurs of een mooi meisje.
Er gebeurd alleen niks spectaculairs,het is eigenlijk 1 lange achtervolging met dramatische dialogen waarbij zelfs het vermoorden van al zijn vrienden op facebook ter sprake komt.

Spoiler alert :

Er zijn echt zat dingen die nergens op slaan hoor zoals dat die nooit heeft getwijfeld of het z'n echte ouders zijn terwijl ze blank zijn maar het gekste van allemaal was nog dat de badguy die een groep profs voor zich heeft werken opeens op het laatst in het stadion helemaal alleen erheen komt.

Een film die ik maar 1x zal kijken in mijn leven,geen aanrader behalve voor Lautner-fans.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik vind dat we hem toch een kans moeten geven,dat hij ook eens gezien mag worden zonder z'n weerwolvenhuid.
Ikzelf ben toch wel fan van Taylor,dus ik wou hem zeker zien.

In het begin vond ik dat ze wat een overdreven studentenleven naar boven haalde, en ook vroeg ik me af of z'n puppyoogjes hem wel stoer zouden krijgen in deze film.
Het meisje vind ik gewoon weg hot ;p,ze is ook het buurmeisje.
Het verhaal is redelijk.
Maar Taylor ontwikkeld zich toch in de film. Ik vergat gewoon de weerwolven jongen en zag een jongen die zich toch probeerde verdedigen tegen ongekende krachten.
Het was niet echt een wow-einde, maar het was zeker realistisch! Hij klikte z'n voet om bij het vallen van het afdak
Maar het was toch wel een toffe film (: een verhaaltje dat ik gerust wil meemaken met het meisje waar ik verliefd op ben xP,spytig van de ouders,maar het is fantasie hé (:
Voor mij dus zeker een 8/10 (;

Acer

Avatar

Abduction is eigenlijk wel een verkeerde titel voor deze film, iets meer in de trant van "Sectret Protection" of "Family Safety" was naar mij gevoel meer geschikt geweest. Taylor Lautner heeft ook van die kleine oogjes, wat soms voor mij als vervelend overkomt. Lily Collins is voor mij een onbekende, maar zij acteert niet slecht en verder is het altijd wel heerlijk om Alfred Molina op het scherm te zien. De film moet wel eerst opwarmen, de eerste 30 minuten is het een beetje afwachten en hierna raakt het wel wat spannender. Krijgt een 6/10 niet direct een aanrader, maar wel geschikt om wat tijd te verdoen.