Argo (2012)

The movie was fake. The mission was real.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviespecialist

Avatar

Argo is wat voor mij betreft een uitstekende film en zeker een van de beste films van 2012.
Het waargebeurde verhaal word uitstekend nagespeeld en is erg zenuwslopend.
Argo is een prima film waar ik gewoon niks op aan te merken heb.

8.0./10

Tarkus

Avatar

Dat Ben Affleck zich herpakt heeft als acteur, maar vooral als regisseur, bewijst hij opnieuw met deze prachtige, op ware feiten gebaseerde film.
Een ongelooflijk verhaal dat zo pakkend is dat het wel waar gebeurd moet zijn.
Puike vertolkingen van de ganse cast met Affleck op kop.
Ik heb met veel bewondering naar deze prent gekeken, echt een topper en zeker de Oscar die hij won als beste film waardig !!

shaunofthedead

Avatar

Razend spannende film, die je achterlaat met half opgegeten vingers, zo nagelbijtend is het laatste half uur :P Ben Affleck laat opnieuw zien dat hij een zeer talentvolle regisseur is, die met een droomcast als deze tot grootse dingen in staat is. En Alan Arkin rules big time! :W

B@chelor

Avatar

Banned "Haha. Ja da vroeg ik me ook af toen ik m'n reactie plaatste. Maar ik zit er voor niks tussen. Ik heb geen toverstaf en mijn naam is niet Maarten Vilijn."

Nee? Hans Klok dan? Of Harry Pothead?

Banned

Avatar

B@chelor "Waarom staat de reactie van Banned (van 12 nov) boven die van mij (8 van 8 nov)?? Waarom???!! Dat is duistere magie!"


Haha. Ja da vroeg ik me ook af toen ik m'n reactie plaatste. Maar ik zit er voor niks tussen. Ik heb geen toverstaf en mijn naam is niet Maarten Vilijn.

B@chelor

Avatar

Waarom staat de reactie van Banned (van 12 nov) boven die van mij (8 van 8 nov)?? Waarom???!! Dat is duistere magie!

B@chelor

Avatar

Zojuist gezien en Ben levert weer een topper. Het verbaasde mij dat de film nogal luchtig was en vrij veel humor bevatte; de vertolking van Arkin speelde hierin een grote rol. De finale werd inderdaad goed en zenuwslopend opgebouwd. Een dikke 8.