Alex Cross (2012)

Don't Ever Cross Alex Cross

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Redelijke actiefilm met een wat warrig verhaal en professionals die zich niet zo professioneel gedragen. Geen topper derhalve, maar wie een actiefilm wil zien zonder te veel pretenties dan is het geen tijdverspilling. 6/10

Olrik

Avatar

Frietgezicht "Bekijk de andere 2 films met Alex Cross dan maar,zijn een stuk beter(uit je tekst lijkt alsof je die niet gezien hebt)"


Ga ik doen!

Frietgezicht

Avatar

Olrik "Wat een domme film is Alex Cross geworden. Na een aantal aardige boeken te hebben gelezen over het personage Alex Cross besloot ik de film te gaan kijken. En wat een teleurstelling was dat... Alles is zo ongeloofwaardig als het maar kan zijn en de personages nemen telkens weer de meest domme beslissingen. Bijna niemand acteert goed, het plot is slecht uitgewerkt en behoorlijk cliché, de opbouw is rommelig en het is allemaal veel te voorspelbaar. Slechte film, niet kijken.

3.0 / 10"


Bekijk de andere 2 films met Alex Cross dan maar,zijn een stuk beter(uit je tekst lijkt alsof je die niet gezien hebt)

Tarkus

Avatar

Goede misdaadthriller met voldoende actie.
Ook het verhaal vond ik wel prima, soms wel wat brutaal, maar dat maakte het net zo interessant.
Het verbaasde me wel dat ik plots Jean Reno zag opduiken, in een kleine maar wel belangrijke rol, altijd leuk om deze Franse klasse-acteur bezig te zien.
Kortom: dit is een goede politiefilm, warm aanbevolen.

B@chelor

Avatar

Fox was wel aardig als badguy, maar net niet memorabel genoeg. Overal een flutfilm.

martin82

Avatar

Paar weken geleden tijdens de sneak gezien, het leek op een jaren '80 B-actiefilm. Eenvoudig verhaal, cheesy acteurs en acteerwerk.