Star Wars: The Force Awakens
op tv

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Every generation has a story.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Gewoon een topfilm. Heel vermakelijk.

Tarkus

Avatar

Ik vind dit een prima vervolg op de eerste 6 films.
Wederom veel actie, puike speciale effecten en goede vertolkingen.
Het deed me plezier de oude personages opnieuw te zien, met de originele acteurs, Han Solo, Luke Skywalker en Prinses Leia.
Meer dan 2 uur, maar wederom een topfilm uit deze serie, ik kijk al uit naar Episode VIII.

Frietgezicht

Avatar

sonnycorleone "Had veel meer in kunnen zitten, oude cast vond ik niks. Carrie Fisher is inmiddels zo oud, dat je d'r amper herkent. De verwijzingen naar vorige delen in de woestijn waren subtiel en afdoende. Adam Driver is 'n acteur van niks zeg. Daisy Ridley prima gecast en Andy Serkis levert wederom 'n puik stukje werk af!"


Had zeker meer in kunnen zitten maar ik zie het als popcorn entertainment die ondertussen toch veel meer bied dan een simpele popcorn-film.
Leuke karakters,humor,langlopende verhaallijnen enz.

Ik was best tevreden over Ford hoor,vond hem het goed doen.
Fisher kan niet acteren maar ging meer om het oude gevoel.

Driver vind ik ook niet zo bijzonder. Ik vond Kylo Ren best goed als een badguy en dreigend maar toen het masker afging moest ik een beetje lachen.

Puur om achterover te zitten met een bak popcorn vind ik het heerlijk wegkijken met ook de goede effecten en muziek die ik eerder niet genoemd heb.
De oude films zaten wat meer momentjes in waar ik mij stoorde.

sonnycorleone

Avatar

Frietgezicht "Duidelijk de beste van reeks hoewel dat niet super moeilijk is. Een 9"
Had veel meer in kunnen zitten, oude cast vond ik niks. Carrie Fisher is inmiddels zo oud, dat je d'r amper herkent. De verwijzingen naar vorige delen in de woestijn waren subtiel en afdoende. Adam Driver is 'n acteur van niks zeg. Daisy Ridley prima gecast en Andy Serkis levert wederom 'n puik stukje werk af!

Frietgezicht

Avatar

Duidelijk de beste van reeks hoewel dat niet super moeilijk is. Een 9

DeMuizenkoning

Avatar

Roeltje "Misschien een beetje off-topic, maar ik schrijf mijn recensie en als ie af is sla ik het eerst ook ergens anders op, zodat er niks verloren kan gaan. Het is mij ook eens overkomen, dus toen ben ik het zo gaan doen.

Het is anders nog een aardige review geworden uiteindelijk. :D"


Ga ik vanaf nu ook maar doen ja!
Tja ik had genoeg inspiratie en er bleven maar ideeën bijkomen waar ik het eigenlijk ook nog over wilde hebben dus werd uiteindelijk nog wel een redelijk lange recensie ;)

Roeltje

Avatar

DeMuizenkoning "Goede recensie Roeltje! :Y Wilde ook een gedetailleerde recensie schrijven (wat ik ook had gedaan maar op het moment dat ik mijn recensie wilde plaatsen bleef internet net hangen, zul je ook altijd zien"


Misschien een beetje off-topic, maar ik schrijf mijn recensie en als ie af is sla ik het eerst ook ergens anders op, zodat er niks verloren kan gaan. Het is mij ook eens overkomen, dus toen ben ik het zo gaan doen.

Het is anders nog een aardige review geworden uiteindelijk. :D