DeMuizenkoning Avatar

DeMuizenkoning

Laatste reviews

The Revenant(2015)

"...Gisteren eindelijk naar 'The Revenant' kunnen gaan, ik keek er al naar uit sinds het project werd aangekondigd. Na toch de nodige teleurgestelde..."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...Goede recensie Roeltje! :Y Wilde ook een gedetailleerde recensie schrijven (wat ik ook had gedaan maar op het moment dat ik mijn recensie wilde..."

The Good Dinosaur(2015)

"...Nou ga ook maar eens met recensies beginnen! Gisteren deze film gezien, en was aangenaam verrast. Na meerdere redelijk negatieve reviews en reacties..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Niks mis mee maar deze kijk ik ook zonder een trailer in de bioscoop. Heb al gereserveerd.[/quote] Mee eens, Nolan stelt nooit teleur!..."
Eerste beelden 'Dunkirk' van Christopher Nolan!
"...Iemand enig idee wanneer we dan ongeveer de eerste trailer te zien krijgen?..."
Opnames 'Star Wars: Episode VIII' afgerond!
"...Al vind ik Idris Elba een coole gozer, en lijkt hij me wel echt een bad-ass Bond, het klopt wel wat hij zelf zegt; hij scheelt nog niet eens vijf jaar met Daniel Craig, ik ga dan liever toch voor een iets jongere, nieuwe Bond...."
Idris Elba over mogelijke rol als James Bond
"...[quote=benjamin]Tom Holland zou ook meedoen in de nieuwste Jumanji.[/quote] Was laatst toch al bevestigd? P.S. Kent iemand hier een goede, gratis streaming site? Popcorn Time lijkt voor mij niet meer te werken......"
FT Off-topic 30 mei 2016
"...[quote=Homer]Wel jammer dat The Dark Knight weer moet winnen ...[/quote] Binnenkort eens een poll over de beste afsluiter van een trilogie, dan wint deze reeks echt niet :P..."
POLL: Beste eerste vervolgfilm ooit

laatste ratings

8,1
Her (2013)
Her (2013)
7,8
Anomalisa (2015)
Anomalisa (2015)
7,3
Deadpool (2016)
Deadpool (2016)
8,4
Spotlight (2015)
Spotlight (2015)

watchlist

DeMuizenkoning heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.