Mud (2012)

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Olrik

Avatar

Tarkus "Deze film sprak me totaal niet aan.
Te lang en veel te saai.
En ondanks zijn acteertalent, ik ben geen fan van Matthew McConaughey, nooit geweest en nooit worden vermoed ik."


Ik ben het totaal niet met je eens! Je zegt dat de film te lang en te saai is, maar dat is absoluut niet het geval hier. Er is altijd wat gaande in deze film en van het begin tot het einde heb ik mij er uitstekend mee vermaakt. Is dit trouwens het enige wat je er over te zeggen hebt? Niet iedereen is fan van McConaughey, maar zijn rol in Mud was wel degelijk goed. Uitstekende film!

8.5 / 10

Tarkus

Avatar

Deze film sprak me totaal niet aan.
Te lang en veel te saai.
En ondanks zijn acteertalent, ik ben geen fan van Matthew McConaughey, nooit geweest en nooit worden vermoed ik.

NICKSTERAMSTER

Avatar

Sorry Mathew, jij zuigt gewoon in het algemeen, maar in deze film zuig jij enorm.

B@chelor

Avatar

Na alle positieve berichten en lof, wilde ik de film toch wel zien. Ja, het is goed geacteerd, prachtige soundtrack en mooi gefilmd. Maar ik hoef de film niet gauw een 2e keer te zien. ;)

jaime91

Avatar

Veel positieve reacties hierover gelezen en gehoord en daar sluit ik me helemaal bij aan. Prachtig geacteerd vooral door de 2 nieuwkomers Tye Sheridan en Jacob Lofland, een geweldig script, prachtig camerawerk, echt een prachtige film! Een van de beste die ik dit jaar gezien heb.

Yari

Avatar

Vanaf het begin is het stroperiger dan stroop - ofwel, het verhaal komt niet op gang. Het lijkt wel alsof dit verhaal perse 2 uur moest duren. Jammer, want het gegeven is best interessant - ook al kan je de gebeurtenissen van mijlen ver zien aankomen. Wel mooi camerawerk en goede acteerprestatie van vooral de jongen Ellis.

Banned

Avatar

Wie geefr dit nou een 5 ? Die heeft er ook de ballen verstand van denk ik dan...

movieboy

Avatar

tk1989 "@Banned
Helemaal met je eens; compleet omver geblazen door deze film. De setting is erg bijzonder, nog eens versterkt door het schitterende, nee perfecte, camerawerk. Acteerprestaties top, verhaal niet superorigineel maar wel erg onderhoudend en door de toon van de film weet je toch nooit waar het naartoe gaat. Staat zeker in mijn Top 5 van dit jaar, maar er moet wel iets heel bijzonders voorbij komen wil deze van nr. 1 verstoten worden. Aanrader voor iedereen!"


ben ook weg geblazen

Banned

Avatar

Voorlopig voor mij de beste film die ik dit jaar zag. Top geacteerd, goeie regie, eenvoudig mooi camerawerk dat het sterke script, (waar menig script schrijver nog een puntje aan kunnen zuigen), zowel inhoudelijk als visueel tot in de puntjes ondersteund samen met de sfeervolle soundtrack. Kijken deze film die je vanaf minuut 1 in zijn zuiderse greep krijgt. 10/10