Grizzly Man

Grizzly Man (2005)

In nature, there are boundaries.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steadicam

Avatar

Het is ook niet de bedoeling om begrip te hebben volgens mij. Je kunt je toch ook hoofdschuddend en licht glimlachend verbazen over die vreemde snuiter? Hij dwong bij mij hoofdzakelijk medelijden af, maar ook een beetje bewondering. Je moet het maar durven en doen. Alleen het isolement is al een beproeving.

Banned

Avatar

Steadicam "Bovenstaande reacties verbazen me. Ik hoop niet dat degenen die overwegen de film vanavond te gaan kijken, zich hierdoor laten beïnvloeden en de film mislopen. M.i. is dit terecht de film van de dag. Geweldige documentaire. Het is makkelijk om Treadwell als een mafkees af te schilderen, maar maakt dat de film minder interessant? Integendeel. En dat Herzog de geluidsopnames niet laat horen, is een wijze beslissing. Dit is geen Mondofilm. Mensen die daarop hopen, moeten deze film maar links laten liggen."


Sorry hoor maar ik kan geen begrip opbrengen voor een nutteloze gek die zich met beren bezig houd en denkt dat het z'n vrienden zijn. Met zo'n mensen kom je nergens en heb je niks!

SeanDeNiro

Avatar

Ik heb een aflevering op Discovery gezien en die gast spoorde echt niet. Hij stond in het water, een paar meter van een ernstig grote bruine beer. "I love you Chocolate, I love you". De beer gromde flink en meneer vloog achteruit. En het commentaar van de helikopterpiloot, die hem op zou pikken, loog er niet om en had ook wel iets komisch omdat het zo absurd is.

benjamin

Avatar

Nog maar zelden mensen zoveel nonsens horen uitkramen als deze zelfverklaarde redder van de beren. Verder gebeurt er echt niks, Herzog laat gewoon de idioot leuteren, alsof hij niet beter zou kunnen.

Frisian

Avatar

Vrij gemiddelde documentaire, maar ik vond het wel interessant om te kijken wat zo'n man nu beweegde om tussen de beren te leven. In dat opzicht was het wel de moeite waard om te kijken.

TheTremor

Avatar

Slecht comentaar met een irritant accent, een absoluut niet boeiende documentaire over een persoon die ze niet alle 100 op een rijtje heeft...
Doe mij maar gewoon een aflevering op National Geographic over de grizzly...

a fan

Avatar

Lekker naief van zo'n gast.
en er zijn er zo veel op deze planeet, park afsluiten en behoeden van dit soort mensen..., verder is het meer docu dan film. nadat je de docu hebt gezien krijg je spijt dat deze man te veel aandacht heeft gekregen.